Rīgas Radiatoru Restaurācijas Rūpnīca

4r SIA
www.4r.lv
Adrese: Matīsa iela 92
Rīga
Latvia - LV-1009
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 28928687
+371 28110724
Kategorija: Bizness / Finanses  •  Ražošana
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
4
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Rīgas Radiatoru Restaurācijas Rūpnīca - Sūdzības un atsauksmes

Rīgas Radiatoru Restaurācijas Rūpnīca - Neiesaku

Neiesaku Labdien, vasara iegadajos radiatorus no Rigas radiatoru restauracijas rupnicas. Tagad, kad pienaca laiks tos uzlikt, izradijas, ka visi laiz garam savienojuma vietas. Zvaniju viniem, bet par sava defekta noversanu prasa naudu. Ta ka ceku neiedeva, nevaru neko pieradit. Tel. 28928687 un 28110724 apkrapj cilvekus, neiesaku.

Rīgas Radiatoru Restaurācijas Rūpnīca - Kvalitāte un attieksme

Kvalitāte un attieksme Ja Es pats nebūtu būvnieks pēc izglītības tad mans stāsts būtu līdzīgs Ilmas stāstam. Neesmu cilvēks, kas sūdzas bet, tā kā, es redzu ka Ilmas kundze ir saskārusies ar līdzīgu problēmu, tad par savu pienākumu uzskatu ziņot sabiedrībai. Arī man radiatorus restaurēja 2015. gada vasarā Rīgas Radiatoru restaurācijas rūpnīca. Radiatorus demontēja, izskaloja un pārkrāsoja laicīgi un pirms termiņa. Bet... par ko ir stāsts! Problēmas sākās ar uzstādīšanu! Viņu santehniķis lodē kapara cauruļu...

Rīgas Radiatoru Restaurācijas Rūpnīca - Nekvalitatīvs darbs

Nekvalitatīvs darbs Rīgas radiatoru restaurācijas rūpnīca mēģināja man notirgot fotogāfijā redzamos radiatorus ar neizskruvētām metāla trubām, stāstot, kad esot viņus pārbaudījuši, lai gan tas nav iespējams, jo iekšā ir atstāta metāla truba. Kad prasīju kā radiatorus skalo, viņi teica ar ķīmiju, prasīju, lai parāda ķīmiju, teica, ka esot beidzies. Skaidrs, ka nekādas ķīmijas tur nav... Iesaku izvairīties no šiem vieglas naudas tīkotājiem!

Rīgas Radiatoru Restaurācijas Rūpnīca - Radiatori

Radiatori Labdien, gribētu izstāstīt savu stāstu. Pagājušajā vasarā restaurēju 4 radiatorus, par tiem samaksāju, izskatījās smuki, svaigi nokrāsoti, pagāja pāris mēneši, pieslēdza apkuri, 3 no 4 sāka tecēt. Zvanīju tā saucamajai RRRR, solīja, ka atbrauks sataisīs, tā arī neviens neatbrauca, atrunājās ar to, ka atbrauks, kad būs atslēgta apkure. Apkuri atslēdza, tā arī vēljoprojām gaidu...Neiesaku šo uzņēmumu nevienam. Neiedeva ne čeku, ne garantiju, tagad nevaru pierādīt, ka esmu taisījusi pie viņiem.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes