Riepu Garāža

JZ Serviss SIA
Adrese: A. Saharova iela 9a,
Rīga
Latvia - LV-1082
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 20002200
Informācija: Juridiskā adrese
Aleksandra Bieziņa iela 3 - 64,
Rīga, LV-1029

Servis
Mob.tālr.: +371 20000220
Adrese: Priedaines 35A, Zolitūde
E-pasts: [email protected]

Jugla
Mob.tālr.: +371 24400222
Adrese: Šmerļa iela 3, Jugla
E-pasts: [email protected]

Ganību dambis
Mob.tālr.: +371 20002223
Adrese: Ganību dambis 25E
E-pasts: [email protected]
Darba laiks: 9:00 - 20:00
9:00 - 20:00
9:00 - 20:00
9:00 - 20:00
9:00 - 20:00
9:00 - 17:00
10:00 - 16:00
Kategorija: Auto / Transports
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

5%
Sūdzības
41
Atrisinātas
2
Ar atbildēm
1
Apskatīt statistiku

Riepu Garāža - Sūdzības un atsauksmes

Riepu Garāža - Курьер неадекват

Курьер неадекват 21.10.2022 ехал утром в 10: 45 через центр по улице Пернавас достал видеокамеру из сумки чтоб записать умную речь на фоне движения. Пересекая улицу бривибас повернул видеокамеру на лева чтоб заснять что делается на бривибас. Пересёк эту улицу как вдруг ко мне с боку прилип микроавтобус с рекламой Riepu Garāža. Водитель вёл себя не адекватно достал мобилку и показывал в мою сторону камерой. Я остановился открыл окно спрашиваю что он изображает тот завопил два раза ko tu mani filmē? О чем это говорит по идее в фирмах водители это лицо фирмы. Не одыкватная контора выходит. Лучше ехать мимо них.

Riepu Garāža - Slikts serviss, savirzes regulēšana

Slikts serviss, savirzes regulēšana Ļoti neiesaku šo servisu. Atbraucot uz savirzes regulēšanu paceļ mašīnu un nepieliekot pirkstu paņem 15 eiro par divu minūšu darbu. Meistari baidās no ierūsējušām skrūvēm, Saka ka jāmaina jaunas detaļas, tikai tad varēšot saregulēt, tajā pašā laikā pat nepamēģina skrūvēt. Aizbraucu uz citu servisu, kur bez problēmām atskrūvēja skrūves un visu izdarīja manā klātbūtnē.

Riepu Garāža - Slikts serviss

Slikts serviss Neiesaku taisīt savirzi šajā servisā. Meistari baidās no ierūsējušas skrūves, pat negrib roku pakustināt. Visam jāskrūvējas kā pa sviestu, savādā nemaz netaisīšot, bet naudu paņem par divu minūšu mašīnas pacelšanu 15 eiro.

Riepu Garāža - Krāpšana slikts serviss

Krāpšana slikts serviss Держитесь подальше от этого сервиса, не смогли сделать развал схождения еще и взяли денег за это (якобы за дефектовку) , дефектовка следующая не из того места руки в riepu garaza. Например в предыдущий раз ездил делать развал/схож в "karbu meistars" нашли люфт в шаровой, сказали приезжать как сделаю шаровую, ни копейки не взяли. А эти со ржавым болтом справиться не могут ни горелки ни пневмо гайковерта. Испугались ржавого болта и за это взяли 15€. Так же покупал до этого Бу резину у них, тоже...

Riepu Garāža - Slikts serviss

Slikts serviss Nesen aizvedu auto uztaisīt riteņu savērsumu. Protams, savērsums bija jāpārtaisa, taču joprojām problēmas ar auto vadību nemainījās. Kad jau trešo reizi braucu taisīt savērsumu, tad man tikai atcirta, ka manam auto esot problēmas, lai gan ritošā daļa, sastāvēja no pilnīgi jaunām detaļām. Veicot savirzi mehāniķim nevajadzēja būt nekādām problēmām. Taču izskatās, ka viņi sava nenokalibrētā aparāta dēļ cenšas no klientiem izspiest naudu. Manuprāt, tur strādā pilnīgi nekomponenti cilvēki, kuriem...

Riepu Garāža - Maldināšana

Maldināšana Biju aizvedis BMW E61 ar stūres brīvkustību. Meistari Lubānas ielā nodiagnosticēja dabīgo nodilumu sūres mehānismā (reikā) un apgalvoja, ka tāda lufte ir normāla padarīšana un neko tur nevar darīt - visiem e60/e61 tā esot. Pašam meistaram esot e60, kur stūre luftē un ar stingru nostāju Saka, lai es liekos mierā. Pēc meistara vārdiem reikas netiek remontētas un, ja ļoti vajag, var likt citu, bet visām lietotajām tāpat visdrīzāk būs lufte. Kopīgi apskatījām jaunas reikas Cenas ~ 1500 eur un...

Riepu Garāža - Krāpšana

Krāpšana Обман. Сначала не хотели дать заказанную марку шин, поскандалил и на следующий день привезли ту марку, но другого производителя. Обещанного бесплатного монтажа тоже нет. Больше к ним не пойду и другим не советую.

Riepu Garāža - Krāpšana

Krāpšana 2020. Gada jūlijā veicu automašīnai kondicioniera uzpildi (gāze 1234yf) , veicot samaksu 105 eur. Šogad jūlijā kondicionieris jau nestrādāja (gada laikā kondicionieris nav aiztikts) . Vērsos pie speciālistiem Auto Klimats (Rīgā, Valmieras ielā 5) , kur tiku informēta, ka iepriekš ir uzpildīta nepareiza gāze, līdz ar to tagad man remonts izmaksās 600 eur. Līdz ar to, uzmanieties, jo varat tikt apkrāpts! Neiesaku riepu garāža Lubānas ielā.

Riepu Garāža - Kondicioniera uzpilde

Kondicioniera uzpilde 29.05.2012 tika pārbaudīts un uzpildīts kondicionieris. Pēc pāris nedēļām kondicionieris pārstāja strādāt. Kad aizbraucu atkārtoti, man pateica, ka visur ir noplūdes. Uzskatu, ka meistariem tas bija jāpasaka pirms uzpildes, kad kondicionieris tika pārbaudīts un atzīts par atbilstošu.

Riepu Garāža - Абсолютно не выгодно!

Абсолютно не выгодно! Абсолюыно не выгодно! Рекламируют безплатный монтаж, но на самом деле накручивают цены на всё остальное. Предложыли б/у резину, говорили что даже лутше новой китайской будет, не фига! Как только пошёл дождь, начали хидропланировать, полная хрень a не сервис. Я очень не доволен, произвелось ощущение, что меня хотят мягко говоря обмануть. Буду искать другое место.

Riepu Garāža - Где Б.у всегда плохой сервис

Где Б.у всегда  плохой сервис Не стоит брать б/у шины - из личной практики 60% травят воздух, 40% шумят из-за старости резины мало эффективны при торможении и управлении и 30% по бокам имеют шероховатость что говорит о старой резине и о скором появлении булок, 20% между протектором имеют трещины - но это уже совсем когда продавцы обнаглели - ибо такой дефект бросается в глаза. Они и сами не знают чем торгуют - ибо выкидывают их не с проста.

Riepu Garāža - Slikts serviss

Slikts serviss Https://www.riepugaraza.lv/ iegādājos divas hankook vasaras riepas (25 ero gabalā plus 9 eiro piegāde) . Atsūtīja salīdzinoši ātri. Uzmontējot riepas, izrādījās, ka vienai riepai ir uzsista sānu mala, ir neliels caurums, pa kuru riepa nolaiž gaisu. Par šo faktu informēju firmu. Viņi piedāvāja, lai aizbraucu pie viņiem, viņi riepas sanainīs. Itkā godīgi. Tikai es nedzīvoju Rīgā, man tas izmaksā 20 eiro, plus četras stundas mana laika. Par šo ieminējos firmas pārstāvim, jautāju, kā man šo...

Riepu Garāža - Ļoti labs serviss

Ļoti labs serviss Super serviss, ļoti pretimnākoša attieksme, vēlme vislabāk atrisināt problēmu par saprātīgām cenām. Redzams, ka darbinieki strādā ar pozitīvu attieksmi un kvalitatīvi nevis vienkārši kaut kā novelk darba laiku. Laba komunikācija ar citiem riepu garāžas servisiem, lai atrastu un ieteiktu tieši to ko vajag. Esam jūsu klienti ar abām mašīnām jau pāris gadus.

Riepu Garāža - Nepatiesa informācija

Nepatiesa informācija Ss.lv noskatīju lietotas riepas, aizbraucot uz vietas izrādās riepu ražošanas gads nav 2018. , bet 2010. Jautāju kāpēc tā? Uz ko man atbildēja, ka vecākas riepas par 2 gadiem sludinājumā ievietot nevar. Teicu, ka pats nesen ievietoju riepas 2017. Gada un portālā vecāka par 5 gadiem nevar ievietot. Nezinu kāpēc viņi tā dara, bet attaisnojās, ka viņi nevarot vecākas riepas par 2 gadiem ievietot. Nezinu cik tur taisnība, bet nebiju apmierināts.

Riepu Garāža - Slikts serviss

Slikts serviss Dominas filiāle jau 3 reizi man pārdeva "labas" lietotas riepas. Vienmēr cākarēšanas pēc montāžas, tad caurums riepā, tad vibrē tā kārtīgi, tad vēl kas... Jautājumā RG - kā jūs pārbaudiet kā vienmēr ir problēmās, es saprotu ka nepērku jaunas, bet tādā gadījumā, izdariet darbu no savas puses, nevis man jādzird atrunas "ko jūs gribiet, tas taču lietotas, jāpērk jaunas".

AtrisinātaRiepu Garāža - Mašīnas bojājums, pēc riepu montāžas atskrūvējās viens rats

Mašīnas bojājums, pēc riepu montāžas atskrūvējās viens rats Pēc montāžas 3 rati bija pievilkti kārtīgi un rūpīgi, bet vienu atstāja paVIrši un rats atskrūvējās un mašīna nošļūca 20 metrus uz bremžu diska, salieca spārnu un sabojāja bremžu disku. Neuzticieties šim servisam.

Riepu Garāža - Melo

Melo Jau trešo reizi uzrāvos: 2 gadus atpakaļ piezvanu uzzināt vai ir rinda, saka ka nav, dažu minūšu laikā atbraucu - rāda uz rindas galu, 2-3 stundas gaidīšanas. Aizbraucu uz citu servisu, un pēc stundas jau biju mājās. Pagājušogad līdzīgs gadījums bija ar šī kantora servisu Pļavniekos. Šogad atkal ar Priedaines ielu. Tagad sapratu - tā ir sistēma.

Riepu Garāža - Riepas.

Riepas. Vēlējos iegādāties divas lietotās riepas, sazvanīju kompānijas riepu montāžas vietu. Aizbraucu, ka jau visi mēs vēlamies lētākas riepas. Pārdevējam prasu lētākas lietotās riepas, ja ir 15€ gab. Atnes mav divas riepas, paskatījos riepas izlaiduma gadu un biju šokā 2006.gada riepas. Lūdzu pievēršat uzmanību gadam kas ir uz riepas. Par šo arī uzrakstīju "Riepu Garāžai" e.pastu, nu protams izliekas ka nav saņēmuši.

Riepu Garāža - Melošana

Melošana Internetā ieraudzīju savai mašīnai domātās ziemas riepas, devos tur, viss bija kārtībā, teica, ka protektors kādi 6-7 mm, nopirku un pabraucu kādu nedēļu, riepā iedūrās nagla, aizbraucu uz citu servisu, čaļi saka man, ka riepas nav braucamas, jo neatbilst normai un viņas ir restaurētas, lai gan internetā un uz vietas teica, ko citu.

Riepu Garāža - Labs serviss

Labs serviss Superr serviss.Viss ātri,korekti! Brīnišķīgs kompetents meistars.Ja vēlaties veikt pie viņiem savirzi,varu dot tikai vislabākās rekomendācijas.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes