Rentalcars.com

Adrese: TravelJigsaw Limited
Floors 9-12, Sunlight House
Manchester
United Kingdom - M3 3JZ
(Biroja adrese)
Tālrunis: +371 67651236
Darba laiks: 8:00 - 17:30
8:00 - 17:30
8:00 - 17:30
8:00 - 17:30
8:00 - 17:30
8:00 - 18:30
8:00 - 18:30
Kategorija: Auto / Transports  •  Auto noma
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
6
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Rentalcars.com - Sūdzības un atsauksmes

Rentalcars.com - Не вернули депозит

Не вернули депозит Аэропорт Барселоны, Alamo, взяли депозит 200 евро, вернули 85, как будто за лишний день аренды. Сдать машину было проблематично, поскольку офис не работал в рабочее время. На звонки не отвечали. Rentalcars ничего сделать не может или не хочет, они ссылаются на информацию от Alamo. Последний раз пользуюсь.

Rentalcars.com - Krāpšana, patērētāju maldināšana!

Krāpšana, patērētāju maldināšana! Rentalcars.com ir kompānijas Sia Green Motion interneta krāpšanas, internetā bija automašīna uz 4.dienām par 90€ iegādājos. Ierados pēc nomas mašīnas sapratu ka esmu nokavejies pa 5st zvanīju iz Green motion, tur man skaidri un gaiši pateica esi nokavējis laiku kad esi pasūtījis mašīnu, mašīnu atcelam un naudu prasi, rentalcars.com.. Rentalcars.com paskaidroja naudu mēs neadosim jo mums ir noteikumi ja neierodies laikā vai pats neuzzvani tad esi vainīgs un tev naudu nav jāatgriež..! Bet...

Rentalcars.com - Krāpšana

Krāpšana Ar Rentalcars.com starpniecību internetā iznomājām auto Fiat 500X vai līdzīgs, naudu par auto nomu atskaitīja 5 min laikā. Tad, kad atsūtīja apstiprinājuma kvīti, tad parādījās firmas vārds "Sicily by car". Bet jauki rakstīts, ka viņiem ir sadarbība, un viss būs jauki un bez problēmām. Ieradāmies Sicīlijā, Katānijā, lidostā devāmies uz uzrādīto ofisa adresi. Jā, tur bija šī auto noma "Sicily by car", bet viņi neko nezinot par tādu sadarbību, nesaprot kam mēs naudu esam pārskaitījuši un mašīnu...

Rentalcars.com - Krāpšana

Krāpšana Rentalcars.com ir kompānijas Sia Green Motion interneta krāpšanas shēma, lai nebūtu atbildības par zagšanu rentalcars.com veic "rezervāciju" un "apdrošināšanu", tad atrod iemeslu, lai nepildītu apmaksāto pakalpojumu, bet naudu jums jāmeklē pie rentalcars.com, kura nav ej un ķer vēju internetā.

Rentalcars.com - Krāpšana

Krāpšana Šī brīnišķīgā sajūta – Jūs iedarbināt dzinēju, un jūsu piedzīvojums var sākties... Paņēmām nomā mašīnu firmā https://goo.gl/wGVh79 Latvija ir viņu tā saucamie starpnieki, kuri naudu savāc, bet par pakalpojumu kuru nesniedz naudu neatdod. Attaisnojums paši vainīgi, neesiet lētticīgi un neuzķeraties kā mēs.

M Mārīte 14.11.2017
Komentāri 2 Auto noma

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes