Remeks Serviss

Remeks SIA
Adrese: Sila iela 1,
Rīga
Latvia - LV-1057
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 67724101
Fakss: +371 67724100
Informācija: Darbības virzieni ir vājstrāvu sistēmu projektēšana un elektroapgādes, elektromontāžas darbi.
Darba laiks: 8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Būvniecība

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
5
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Remeks Serviss - Sūdzības un atsauksmes

Remeks Serviss - Neizmaksā algu

Neizmaksā algu 2015. Gadā sāku strādāt remeks serviss.Pirms darba uzsākšanas vienojos par darba algas lielumu. Man teica, ka remeks serviss darba līgumā nenorāda īsto darba algas lielumu, taču godīgi samaksā visu par ko ir vienojušies- tā ir viņu politika un citi varianti nepastāv.Nostrādājot 1. Mēnesi, tiešām man samaksāja visu summu, par kuru bijām vienojušies.Nākamajā mēnesī man samaksāja daudz mazāku summu. Kad cēlu iebildumus, man teica, lai paskatos darba līgumā- viss esot pareizi. Pieprasīju pildīt...

Remekss Serviss - krāpj darbiniekus un apakšuzņēmējus

krāpj darbiniekus un apakšuzņēmējus Remekss nemaksā algas darbiniekiem un neapmaksā apakšuzņēmēju rēķinus par paveiktajiem darbiem. Paši ir vāji speciālisti, izšķērdē pasūtītāju naudu, jo nemāk pasūtīt tehniku un materiālus - pasūta to, kas neder, pēc tam mēģina uzlikt kā ir... strādā ļoti lēni. Pasūtītāju naudu iztērē, bet pēc tam nevar un negrib norēķināties ar cilvēkiem, kas strādājuši objektā. Darbā pieļauj daudz kļūdu. Pēc darbu pabeigšanas izvairās no apakšuzņēmējiem un neparaksta pieņemšanas - nodošanas aktus, lai nav jāmaksā par paveiktajiem darbiem.

remeks servis - alga

alga labdien. Sia remeks servisa nostradaju vairāk ka gadu, tā ir viena, ļoti kŗājpieciska firma kura saviem darbiniekiem nemaksā laicīgi darba algas , un ari tiek melots pa darba algu apmēriem. Dieva dēļ neejiet srādat uz REMEKS SERVISS vai ari uz jebkādu cietu REMEKS veidojumu.

SIA "Remeks Serviss" - sūdzība

sūdzība Strādājot Remeks Servisā pusotru mēnesi nesaņēmu nevienu kapeiku, bet aizejot prom viņi man ieskaitīja nepilnus 200ls solīto 500ls vietā. Aplokšņu algas tiek solītas, bet nav! Izvairaaties no šīs darba vietas!!!

M mēnes 22.09.2013
Komentāri 2 Celtnieki

SIA ''Remeks Serviss'' - krāpšana

krāpšana Nestradājiet SIA ''Remeks Serviss''.Krāpnieki un meļi!!! SolĪTO ALGU NEMAKSĀ un negrasās maksāt.Neticiet darbu vaditājiem Maksimam,Kasparam valdes loc. Egilam!!!

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes