RC Būvnieks

RC Būvnieks SIA
Adrese: Skolas iela 23
Dobele
Dobeles nov.
Latvia - LV 3701
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 25969410
+371 28007763
Informācija: Juridiskā adrese:
Progresa iela 12 - 28,
Rīga, LV-1067
Kategorija: Būvniecība

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
4
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

RC Būvnieks - Sūdzības un atsauksmes

RC Būvnieks - Attieksme

Attieksme Fantastiski laba attieksme un vienmēr samaksā par padarīto. Jā, gadās aizķeršanās kā jau visiem, bet vienmēr par visu ir samaksāts. Mūsu kompānija ar Rc būvnieks sadarbojas vairāk kā 10 gadus un varu teikt tikai to labāko. Visu cieņu šai kompānijai, jo īpaši vadībai.

RC Būvnieks - Krāpšana

Krāpšana Nekādā gadījumā nestrādājiet šajā blēžu uzņēmumā,.visa viņu darbība ir vērsta uz strādnieku uzmesšanu...tāpat sadarbības partneru, piegādātāju,droši vien arī... Par to nācās pārliecināties, strādājot šajā tā saucamajā uzņēmumā, jo par darbu, daļa algas netika samaksātaCik zinu arī citi ir apkrāpti, tā ir viņu ierasta prakse-krāpšana. Slikti, ka nācās par to pārliecināties...

Rc Buvnieks SIA - Krāpšana

Krāpšana Iesaku uzmanīties no šiem krāpniekiem.Viņi ne tikai apkrāpj darbiniekus bet ari lielos apjomos izkrāpj Eiropas fondu naudu.Un 2 gadus neliekas ne zinis ka nav Samaksājis naudu par darbu tai pašā laikā atpūšas siltajās zemēs un uzskata sevi par godīgu uzņēmēju.

Rc Buvnieks SIA - Nemaksā naudu.

Nemaksā naudu. Uzmanieties no šīs firmas "RC BUVNIEKS" Darbojas pārsvara Dobelē,Jelgavā un Rīgā.Jau otro mēnesi gaidu no viņiem naudu.Uldis Cēpars firmas īpašnieks tikai aizbildinās ka firma virs viniem ir ieturejusi naudu utt.Bet man bija noslēgts līgums tieši ar "RC BUVNIEKU" un man nav saistību ar firmu kas ir virs viņiem.UZMANIETIES.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes