Rapide Transport

Rapide Transport SIA
Adrese: Dzirnavu iela 66A - 50,
Rīga
Latvia - LV-1050
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 29352248
Kategorija: Auto / Transports  •  Kravu pārvadājumi

Uzticības reitings

100%
Sūdzības
2
Atrisinātas
2
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Rapide Transport - Sūdzības un atsauksmes

AtrisinātaRapide Transport - Krāpšana

Krāpšana Sveicināti. Tas Jēkabpils, it ka darba devējs, kura vārds ir Jurijs Satohins no Sia Rapide transport meklē šoferi, tikai šoreiz auto bilde ir cita un pieteikšanas telef. Nr. Nomainits. Zens ir jauns, nepieredzējis, bet jau rudits melis un smadzeņu čakarētajs. Ši firma man palika parada par darbu vairāk par 1000. Eiro. Īstenais firmas īpašnieks ir palestīnietis ar Francijas pilsonību, manuprāt hronisks krāpnieks, ja jau būdams loti turīgs, reģistrēja savu firmu Latvija, liekas ar noluku krāpt...

AtrisinātaRapide Transport SIA - Krāpšana, nejedzīga attieksme.

Krāpšana, nejedzīga attieksme. Sveicināti, cien. Kolēģi. Neiesaku saistities ar šo kompāniju, kura jums piedāvās labu algu, regulāras izmaksas. Tas viss bus tikai skaists stāsts. Un pats darbs bus vienīgs murgs, jo ekspeditors ir nekompetents un melīgs tipiņš, kurs saviem pienākumiem pievērš maz uzmanības. Otrs, neizmaksāta alga pari par 1000. Eiro tikai par to, ka Eiropa saslimu un lūdzu nogādāt iespējami ātri majas. Sīkāka info pa tel. 29922715.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes