Pūteļkrogs viesu nams

Pūteļi SIA
Adrese: Pūteļu krejotava, Zaļenieku pag.
Jelgava
Latvia - LV-3011
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 63011900
+371 29255010
+371 29624817
Darba laiks: 11:30 - 21:00
11:30 - 21:00
11:30 - 21:00
11:30 - 21:00
11:30 - 23:00
11:30 - 23:00
11:30 - 20:00
Kategorija: Ceļojumi  •  Viesu nami
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
7
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Pūteļkrogs viesu nams - Sūdzības un atsauksmes

Pūteļkrogs viesu nams - Nekvalitatīvs ēdiens, slikta apkalpošana

Nekvalitatīvs ēdiens, slikta apkalpošana 20.09.2020. Pusdienu laikā ēdienā tika atrasts tārps, pat divi. Uz jautājumu - kas tas ir un kā risināsim situāciju oficiante agresīvā tonī paziņoja, ka virtuvē viss ir svaigs un viņiem viss ir kārtībā. Viņa ēdienu negatavojot. Vārdu sakot, es pati esmu atnesusi līdz tārpus, lai sabojātu savas dzimšanas dienas pusdienas radu lokā. Attieksme pret klientu pilnībā nepieņemama - augstprātīgā, nelaipna un atvainošanos tā arī nesagaidīju. Ceru, ka vismaz Pvd būs savu pienākumu augstumos un izkontrolēs viņus, lai citiem tik ļoti nav jāviļas.

A AndaZv 21.09.2020
Komentāri 3 Viesu nami

Pūteļkrogs viesu nams - Ļoti nelaipni

Ļoti nelaipni Kā iegājām, tā izgājām. Onka oficiants vājprātīgi nelaipns. Neiesaku nevienam!

Pūteļkrogs viesu nams - Ļoti slikta apkalpošana,nekvalitatīvs ēdiens.

Ļoti slikta apkalpošana,nekvalitatīvs ēdiens. Negaršīgs, saskābis ēdiens, pēc kura vairākiem cilvēkiem kļuva nelabi. Nelaipna, neprofesionāla apkalpošana. Darbiniece aizmirst, kas pasūtīts, aizmirst, ka bijām samaksājuši, pieprasīja samaksāt vēlreiz. Uzrādīju čeku (neatvainojās) . Lūdzu kādu no vadības, lai izrunātu šo situāciju. Sieviete, kura atradās aiz letes kopā ar aizmāršīgo apkalpotāju, teica, ka priekšniecība ārzemēs, bet izrādījās, ka pati ir īpašniece. Atvainošanos nesaņēmu, tiku nosaukta par zagli (kaut biju samaksājusi) ...

Pūteļkrogs viesu nams - Mēģina iesmērēt aizvakardienas ēdienu...

Mēģina iesmērēt aizvakardienas ēdienu... Šāda miskaste vēl ir jāpameklē! Tur baro ar aizvakardienas ābolkūkām, kas atsildītas mikrenē, kuras uzdod par tikko ceptu mantu, par 4,50 Eur gab. Uz iebildumiem par kvalitāti, saimniece vel pretīgi sāk pretī. Jaunais nosaukums varētu būt: "Pūt un palaid"

Pūteļkrogs - Nelaipna apkalpošana

Nelaipna apkalpošana Brīvdienas apmeklējam Puteļkrogu, mūs sagaidīja ļoti nelaipna viesmīle. Labi tās tā varbūt cilvēks piekusa vai nav garastāvoklis. Mēs bijām kompānija no 7 cilvēkiem ēdienu protams pasniedza katram atsevišķi kad citi jau bija paēduši, daži tikai saņēma savu ēdienu. Iestāde smuks interjers kuru klāj bieza putekļu kārta, ar tiem putekļiem spiesti elpot iestādes apmeklētāji.

Pūteļkrogs - Apkalpošana

Apkalpošana Ēdiens lielisks, bet apkalpošana rupja un super augstprātīga gan oficiantei, gan kroga vadītājai Ritai. Īpašniekiem ieteikto nomainīt tās abas, jo patīkama pusdienošana izpalika aizvainojošās, augstprātīgās uzvedības dēļ. Izturēšanās šīm sievietēm bija kā tipiskā padomju laiku ēdnīcā.

L Lujf 29.10.2015
Komentāri 1 Viesu nami

Pūteļkrogs - Ēdiens jāgaida > 1h

Ēdiens jāgaida > 1h Bijām pa brīvdienām uz Tērvetes dabas parku, atceļā nolēmām ieturēties pamanītajā Pūteļkrogā. Pasūtījām divus otros un vienus salātus. Kopā bija kādi 14 apmeklētāji pirms mums. Ģimenīte pie blakus galdiņa dabūja savu šašlika un pankūku porciju pēc tam, kad jau otro reizi bija noskanējusi dziesma par Kaupēnu. Viņi teica, ka tā jau esot trešā reize. Kad šo dziesmu trešo reizi izdzirdējām mēs, tad sapratām, ka drīz varētu lielās mocības beigties. Kad sākumā prasījām, cik ilgi jāgaida, oficiante...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes