Premier

liad Baltia SIA
Adrese: A. Briāna iela 10
Rīga
Latvia - LV-1001
(Biroja adrese)
Tālrunis: +371 67375723
Fakss: +371 67375722
Informācija: Juridiskā adrese
Jāņogu iela 148,
Rīga, LV-1063

UAB ,, LLVI INVEST''
A.Goštauto st.11 , LT - 01108 ,Vilnius
Phone : +370 65574248
Fax: +370 52627125
E-mail: [email protected]
Web: www.premierbaltic.eu

Contacts in Estonia

,,Liad Baltija'' EE OU
Heina st.33 , 10319 ,Tallinn
Phone : +372 56833387
E-mail: [email protected]
Web: www.premierbaltic.eu
Kategorija: Tirdzniecība
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
4
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Premier - Sūdzības un atsauksmes

Premier - Отношение к сотрудникам

Отношение к сотрудникам Пишем отзывы о компании Premierнадо больше информации людям’чтоб не работали там! Пишите кто работал у этих работодателей Mirabella’Premier’Gratiae аэропорт ‘так как отношение как к робам ‘а строят из себя правильную компанию’не умеют работать с работниками и с коллективом обман, манипуляция!

Premier - Psiholoģiska naudas izspiešana

Psiholoģiska naudas izspiešana Profesionāls izspiedēju uzņēmums. Spicē paaicināja stendā pamēģināt sejas krēmu. Pēc tam deva pirkt 2 krēmu pāri par 200+ eiro kopā. Pielietoja pret mums veselu klāstu ar psiholoģiskiem paņēmieniem, lai tikai mēs nopirktu. Kad nenopirkām, pagrieza muguru un ne vārda vairs neteica - spriediet paši. Labi, ka bijām gudrāki. Ceru, ka jūs arī būsiet.

D DairaR 10.06.2018
Komentāri 8 Kosmētika

Premier kosmētika - Krāpšanās

Krāpšanās Tc domina - stends vai veikals īsti nevar saprast - Premier, kur tirgo kosmētiku, tiku bezkaunīgi apkrāpta. Man tika ieteiktā pīlinga želeja un krēms, kas kopā maksājot 180 eiro. Teicu, ka pa tādu cenu nepirkšu. Uzreiz tika piedāvāta atlaide, abi pa 100 eiro, atkal atteicu, un atkal atlaide, bet tikai lai nevienam, nesaku, tikai man - 55 eiro. Piekritu. Kad samaksāju, apstulbu - maisiņā man ieliek tikai vienu produktu! Kad lūdzu atgriezt naudu - nevar, jābrauc uz ofisu. Arī ofisā, nekādas atsaucības-iepakojums nav bojāts, viss kārtībā. Tāpēc esat modras. Ieteiktu šo bodīti neapmeklēt.

liad Baltia SIA, Premier - Bezatbildīga izturēšanās pret darbiniekiem.

Bezatbildīga izturēšanās pret darbiniekiem. Iestājos darbā tur ar cerību savienot ar skolu, ar to problēmu nav, savienot var, bet ir citas lietas, kuras lika man aizskriet no turienes prom jau pēc dažam lietām. Līgumā ir nepatīkams punkts, kuru es šeit nerakstīšu, bet tas ir visai nepatīkams darbiniekam, tāpēc obligāti jālasa līgums. Tas nav vienkārši veikals, kur pērk-pārdod, preces ir burtiski jāuzspiež pircējam, pat ja viņš tās negrib, jādara viss, lai cilveks to preci nopērk un burtiski jāuzbāžas. Tāpat arī jāstrādā par klaunu un...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes