PIKC Daugavpils tehnikums

Adrese: Strādnieku ielā 16
Daugavpils
Latvia - LV-5404
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 65436893
+371 27741511
Fakss: +371 65436893
Kategorija: Izglītība

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
2
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

PIKC Daugavpils tehnikums - Sūdzības un atsauksmes

PIKC Daugavpils tehnikums - slikta attieksme pret studentiem

slikta attieksme pret studentiem Labdien Daugavpils Tehnikuma piekšnieki izveidoja labu pielikumu stipendijas pec videjam vertejumam bet pozitivus vertejums 4-10 nevar cel vairs augša kapeic tadu muļkibu izdomaja lai stupendiem vienalga zemaka stipendija butu un es piekritu ka atzimi var labot 1 reizi bet ne ka pozitivus vertejums 4-10 nevar cel vairs augša , es neiesaku šo tehnikumu par šo pielikumu.

X X432 18.10.2019
Komentāri 0 Izglītība

PIKC Daugavpils Tehnikums dienesta viesnīca - Studentu aizskaršana

Studentu aizskaršana Dienesta viesnīcas skolotāja Ņina, ļoti cietsirdīgi izturas pret kopmītnēs dzīvojošajiem studentiem. Viņa jau ne pirmo reizi saka to, kas daudzus aizskar. Vai tad var dienesta viesnīcas skolotāja tā izturēties pret studentiem? Jo viņa aizskar ne tikai studentus, bet dažreiz arī studenta vecākus.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes