Pie Gabriēla

Arat SIA
Adrese: Jomas iela 31
Jūrmala
Latvia - LV-2015
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 67 764 268
Kategorija: Atpūta / Izklaide  •  Kafejnīcas, bāri

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
3
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Pie Gabriēla - Sūdzības un atsauksmes

Pie Gabrieļa - Очень не вежливый хозяин

Очень не вежливый хозяин Приехали в ресторан, не успев зайти нам сказали зачем вы сюда пришли, у нас мест для вас нет! Спросили почему вы так общаетесь? Вы же должны радоваться что у вас есть много клиентов…в ответ мне не нужны клиенты!

Arat (Kafejnīca Pie Gabriēla, Jūrmala) - Slikta kvalitāte un serviss

Slikta kvalitāte un serviss Šodien, pirmo reizi pēc daudzu gadu ēšanas, nācās nobaudīt jēlu vistas fileju, kā arī briesmīgu servisu un attieksmi. Kad konstatēju, ka gaļa nav līdz galam izcepta, pateicu viesmīlei. Un tad tik sākās: sāka sūtīji pie manis pēc kārtas visas viesmīles un neviena neko jēdzīgu nevarēja pateikt, pat šķīvjus nevarēja aiznest. Tad atnāca bārmene un saka, ka varot šo gaļas gabalu vēl apcept, neskatoties uz to, ka gabals ir sagriezts smalkos gabaliņos, priekš bērna. Vienkārši ņirgāšanās kaut kāda. Kad paprasīju pasaukt galveno šajā kafejnīcā un sūdzību grāmatu, tad izrādījās, ka nav ne viena ne otra.

Pie Gabrieļa - Apkalpošana

Apkalpošana Esam pastāvigi klienti pie Gabriēļa .....bijam vnk pārsteigti cik šausmīgi mūs apkalpoja, viesmīļe nezinaja ēdienkarti un staveja pie galda itka mes esam atnākuši nelaika , līdz panemot ēdienu. Mums boksiņa iemeta 3 kaulus .viesmiles vardz bija Kristine , diemžēl. Uzvardu mes neuzinajam .

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes