Mežkungs un Ko

SIA MEŽKUNGS UN KO
Adrese: Naudītes iela 1/3,
Ķekavas novads
Latvia - LV-1029
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 67149039
+371 25515515
Informācija: Auto tirdzniecības vietas - autoplači
Kategorija: Auto / Transports  •  Auto dīleri

Uzticības reitings

33%
Sūdzības
3
Atrisinātas
1
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Mežkungs un Ko - Sūdzības un atsauksmes

Mežkungs un Ko - Bojājums

Bojājums Situācija ir šāda! Vakar mēs nopirkām no viņām automašīnu! Pirmajā pārbaudes, auto bija labā stāvoklī, un pārdevējs pats teica, ka gandrīz ideālā stāvoklī! Sasniedzot māju, pamanīju, ka lej eļļu (nav piliens bet reāli eļļa iet ara ). Pēc detalizētas pārbaudes, atklājās, ka eļļa ieplūst tvertnē ar antifrīzu un no turienes iet! Sazinājāmies ar pārdevēju un un prasijam, kāpēc jūs apzināti pārdot bojāto auto, un varbūt mēs varam kaut-ka risināt šo problēmu! Atbilde bija vienkārša, 'Tas ir Jūsu problēmas' ! Taka esiet loti uzmanīgie kad runa iet par šo kantori!

Mežkungs un Ko - bojājumi

bojājumi Nopirku auto no autoplača SIA "Mežkungs un ko" sāku braukāt bet nepagāja mēnesis kad sāka motors lūzt un izpuvis bija, briesmīga mašīna kura ar katru braukšanas reizi arvien vairāk lūzt. No sākuma kad pirku viss bija kārtībā līdz mājām aizbraucot jau sāka defekti parādīties kārbā kuru pēc mēneša mainīju motoram kap remontu uztaisīju šajā auto esmu ieguldījis vairāk jau nekā šo auto nopirku.

AtrisinātaSia Mežkungs Un Ko - Krāpšana

Krāpšana Parasti nesūdzos un liekas problēmas nemeklēju, tādēļ pirmajā reizē sūdzēt kādu nekur negāju. Protams, ka bija dzirdēti dažnedažādākie stāsti un leģendas par Rumbulas plačiem, kā arī sava pieredze kā pircējam tur savā laikā gūta, bet uzduroties divas reizes uz viena grābekļa mans mērs ir pilns, tādēļ sākumā aprakstīšu arī pirmo reizi: Autoplacī ko atradu caur ss.lv (Rumbulā, apmēram 200m aiz DUS Dinaz ir pagrieziens pa kreisi, un iebraucot iekšā apmēram 50 metrus ir tāds 30 mašīnu autoplaci...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes