Linearis

LINEARIS SIA
Adrese: K. Barona iela 59/61
Rīga
Latvia - LV-1001
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 27733444
Fakss: +371 67277260
Informācija: Igaunijas birojs
Linearis translations OÜ
Endla 4-415, Tallina,
10142, Igaunija
Tālr.: +372 56299646
E-pasts: [email protected]

Lietuvas birojs
Linearis translations UAB
Ukmergės g. 369A, Viļņa
LT-06327, Lietuva
Tālr.: +370 61005363
E-pasts: [email protected]

Ķīnas birojs
Linearis translations Beijing Ltd.
Office 1202, Hong Tian Business
Center, Dongzhimenwaixiejie 42,
Dongcheng, Pekina, ĶTR, 100027
Tel.: +86 155 1075 2464 (CN, EN)
E-pasts: [email protected]
Kategorija: Pakalpojumi  •  Tulkošanas pakalpojumi
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

31%
Sūdzības
4
Atrisinātas
1
Ar atbildēm
1
Apskatīt statistiku

Linearis - Sūdzības un atsauksmes

Linearis - Ļoti slikta darba kvalitāte

Ļoti slikta darba kvalitāte Ļoti slikta darba kvalitāte, cilvēki tiek apkrāpti un tulkojumā tiek izmantots google tulkotājs... Neiesaku šo kantori, vienmēr tiek piedāvātas augstākās Cenas un sliktākā kalitāte. Kad vērsos pie viņiem ar pierādījumiem, ka tulkojumā ir izmantots google tulkotājs - tika solīts, ka šo situāciju labos, bet tā arī līdz šai dienai neesmu saņēmis labojumu un arī nauda netika atgriezta. Neiesaku!

AtrisinātaLinearis - Kavēta rēķinu apmaksa

Kavēta rēķinu apmaksa Ja katru reizi, kad pienākusi rēķina apmaksas diena, neielūkojaties savā bankas kontā un nezvanāt/nerakstāt uz biroju, lai cītīgi atgādinātu, ka esat kaut ko nopelnījis un jums pienākas atalgojums, pie naudiņas tikt ir neiespējami. Līdz šim vēl izdevās acis pievērt, bet nu jau 2 mēneši riņķī un klusums visapkārt. Jau pāris reizes ar līgumsodu esmu "kārdinājis", nu pienācis laiks to iekasēt. Absurds - viens vienīgs absurds.

ģ Ģirts 03.07.2017
Komentāri 2 Pakalpojumi

Linearis - Nemaksātāji

Nemaksātāji Labdien,Neieteiktu sadarboties ar uzņēmumu Linearis, jo projekta vadītāji nepilda norunas. Komunikācija ar Biroja vadītāju arī nerisina problēmas. Tā ir sistēmiska problēma.

Linearis - Бюро переводов Linearis

Бюро переводов Linearis Уважаемые переводчики! Не связывайтесь с бюро переводов Linearis, так как они не считают нужным платить переводчикам зарплату. Из личного опыта: со мной связалась некая Екатерина Бондарика, предложила выполнить срочный перевод за неплохую плату, после чего попросила выставить счёт. Прошло несколько месяцев, но никакой оплаты на счёт так и не поступило, отвечать на письма данное бюро также не считает нужным! Замечу, что никаких жалоб или замечаний в адрес выполненного перевода не поступало.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes