Latrex

Latrex SIA
Adrese: "Ziediņi"
Daugmale
Ķekavas nov.
Latvia - LV-2124
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 26694318
Informācija: LATREX nodarbojās ar airu laivu, stiklplasta motorlaivu, konstruēšanu, kanoe laivu projektēšanu, restaurāciju un ražošanu.
Darba laiks: 8:00 - 18:00
8:00 - 18:00
8:00 - 18:00
8:00 - 18:00
8:00 - 18:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Bizness / Finanses  •  Ražošana

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
3
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Latrex - Sūdzības un atsauksmes

Latrex - Melo

Melo Biju ielicis facebook ka meklēju darbu. “Latfeks” kompānijas vadītājs man uzrakstīja piedāvāja darbu visu sarunājam teica ka no nākamās nedēļas varēšu uzsākt. Oky gaidu nākamo nedēļu esmu gatavs darbam. Nākamā nedēļa pienāk nav nekādas ziņas ignorē pēc 3 dienām atbild atvainojas un Saka ka rit no rīta varu uzsākt un no rīta pazvanīs man. Pienāk nākamā diena atkal pārceļ un jau kādas 4 reizes pārcel, vairs neuskatu šo nopietni bet piekrītu, vakar atkal Saka rakstīt par darbu prasīja vai varu...

Latrex Sia - Slikts serviss

Slikts serviss Pasūtīju ar piegādi 3 bērnu glābšanas vestes ar kopējo summu 92 euro. Vestes tika atvestas, labi saprotot, ka čeks netiks izsniegts jautāju Sia "Latrex" pārstāvim (vārdu viņš diemžēl neminēja) , kā būs ar garantiju uz ko saņēmu pārsteiguma un neizpratnes pilnu pretjautājumu - kādu vēl garantiju es gribot precei, kas tikšot intensīvi ekspluatēta (lai gan nekas tāds nav man nav paredzēts) un vienīgais ko viņš varot garantēt, ka pēc iegremdēšanas ūdenī tā neizjuks uz pusēm. Iebildu, ka pat kurpēm...

J Jānis 12.06.2019
Komentāri 2 Apģērbs

Latrex Sia - Nesamaksā par padarīto darbu

Nesamaksā par padarīto darbu Neuzķeraties uz viņa viltīgajiem darba piedāvājumiem www.ss.lv, kur viņš piedāvā darba samaksu no 40-60 Euro dienā. Labi, ja nopelnīsi dienā no 15-20 Euro, kuru beigu beigās viņš var arī neizmaksāt. Un vēl tā necilvēciskā attieksme pret darbiniekiem, kā pret mēslu.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes