L and R auto

L and R auto SIA
Adrese: “Kalnakrastiņi” Slapmes pag.
Tukums
Tukuma nov.
Latvia - LV - 3119
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 20620086
+371 29842335
Darba laiks: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 16:00
slēgts
Kategorija: Auto / Transports  •  Autoservisi
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

13%
Sūdzības
4
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
7
Apskatīt statistiku

L and R auto - Sūdzības un atsauksmes

L and R Auto - Auto ar slēptiem defektiem, skaidras naudas izspiešana

Auto ar slēptiem defektiem, skaidras naudas izspiešana Veikli krāpēji! Neticiet veiklai mēlei! Iesākumā apgalvo, ka ir tikai godīgi tirgoņi un viss notiek caur pārskaitījumiem, bet tikko tiek līdz rēķina izrakstīšanai, tā veikli izraksta rēķinu par mazāku summu un pārējo pieprasa skaidrā naudā. Apgalvo par izcilo auto stāvokli kā īsteni lietpratēji, bet patiesībā slēpj defektus. Galvenais - nemaksājiet skaidrā naudā bez čekiem un rēķiniem!

LandRauto - Krāpšana

Krāpšana Šajā kantorī auto neņemt! Auto patiesais stāvoklis tiek slēpts, auto tiek tirgots pēc smagām avārijām. Stūres krāso utt. Auto stāv servisā jau mēnesi.strīdēties protams bezjēdzīgi taisnība tikai viņiem! Daudzi kasjaki tiek slēpti un par tiem viņi neko nesaka!

L and R Auto - Auto pārdevēji krāpnieki

Auto pārdevēji krāpnieki Nekad nepērciet automašīnu placī Tukuma pusē: Rīga -Tukums Ventspils šoseja pretī pagriezienam uz "Jūrmala Airport" pirms Tukuma L and R auto. Pirmkārt ar Tevi runā, kā ar neziņu un nelietpratēju, melo par auto modifikāciju. Otkārt, viņi saka ka auto ir no Vācijas! Nekā nebija, vismaz daļa audo ir nonākušas caur sliktu slavu iemantojušo Lietuvu - auto no Francijas un Beļģijas nozīmē, ka tās bijušas Lietuvā! Lietuvā viņiem ar šim valstīt ir dikti jauka sadarbība. Ja auto ir vācu dokumenti, tad...

LandRauto - Klientu apkalpošana

Klientu apkalpošana 3.05.2015. apmeklēju lietotu automobiļu tirgotavu SIA “L and R auto”Tukuma nov. Slapmes pag. “Kalnakrastiņi” (Ventspils šoseā pretī pagriezienam uz "Jūrmala Airport").Pirmo reizi sastapos ar tik nekomponentu un nepieklājīgu darbinieku. Potenciālo klientu uzskata par nejēgu auto lietās, kau gan īsās sarunas pats netieši atzinās, ka īsti nezin automobiļa uzbūvi. Savukārt mani pasūtīja uz ... autocentru, lai tur meklējot sev auto. Pie kam, tas viss izteikts nievājošā formā. Laikam tādiem kā es ...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes