Kārums

Rīgas Piensaimnieks SIA
Adrese: Valmieras iela 2
Rīga
Latvia - LV-1009
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 67046400
Fakss: +371 67315605
Darba laiks: 10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Bizness / Finanses  •  Ražošana
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

25%
Sūdzības
4
Atrisinātas
1
Ar atbildēm
1
Apskatīt statistiku

Kārums - Sūdzības un atsauksmes

Karums - Garšīgi

Garšīgi Tie kārums sieriņi ar karameli un kokosriekstu, tu nevari iedomāties cik tie ir forši. Pilnīgs garšas ceļojums karamels un kokosriekstu sieriņš tas ir kā mazs pārsteigums katrā kumosā. Man kad ēdu kārmum siriņu ir kā tādas mazas atvaļinājuma dienas mutē, pilni ar prieku. Ja vēlies baudīt kaut ko īpašu un saldu, kārums sieriņi noteikti ir uzmanības vērti.

O oskarino 17.01.2024
Komentāri 1 Ražošana

AtrisinātaKarums - Biezpiena deserts ar kazenēm un ērkšķiem

Biezpiena deserts ar kazenēm un ērkšķiem Iegādājos biezpiena desertu kārums ar kazenēm, atverot vaļā un dodot pirmo karoti nesapratu kāpēc bērns saka bļaut pārbaudot mutīti konstatēju ka desertā bija dzelkšņa krūma gabals, kas sadurstīja bērnam mutīti, labi ka mazais ne norija, jo nezinu kādas būtu sekas. Vairs ne iegādāšos šis firmas produktus un draugiem arī ne ieteikšu pirkt.

Karums - amerika

amerika nopirku sierinu karums active. with papaya and glucose. nesaprotu kadel macijos latviski.? krievs.

Biezpiena sieriņš kārums(parastais) - Bojāti pirms termiņa

Bojāti pirms termiņa pēdējā laikā arvien biežāk sanāk nopirkt šokolādes sieriņus, kuriem termiņš vāl ilgi derīgs, bet garšo viņi pēc sarūguš piena. Vēlos brīdināt citus, lai nepērk sieriņus, kuri ir uzpūtušies un mīksti - tie noteikti jāsūta uz miskasti!

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes