Kantar

TNS Latvia SIA
Adrese: Kronvalda bulvāris 3-2
Rīga
Latvia - LV-1010
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 67096300
Fakss: +371 67096314
Kategorija: Karjera / Darbs
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
4
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Kantar - Sūdzības un atsauksmes

Kantar - Nepieklājība

Nepieklājība Svētdienā, 7 no vakarā, man durvī zvan kāda sieviete, neko īsti nepaskaidrojot lūdza ienākt iekšā lai uzdotu vienu jautājumu (domāju ka tā ir mūsu mājas jauna vecāka, tāpēc ielaidu) , un sieviete nenovelkot kurpes nekaunīgi iegāja mana virtuvē, pati apsēžas un sāka uzdot savus jautājumos. Tā intervija Ilga apmēram 20 minūtes, kad man sākumā bija teikts ka būs tikai viens jautājums un tas neaizņems daudz laika. Aptaujas beigās bija jautājums “ vai es gribu padalīties ar savu vārdu un telefona...

Kantar - Jautājumi par naudu

Jautājumi par naudu Kā sarunas tēma tiek minēti mediji, bet drīz vien tiek uzdoti jautājumi par naudu. Atbildot "nezinu" tiek vēl 5 reizes jautāts tas pats jautājums, uz kuru obligāti esot jāatbild. Es nevēlos saņemt zvanus par naudu, ja tēma tiek norādīta cita. Kāpēc jūs cilvēkiem melojat par sarunas tēmu? Tā ir lieka laika tērēšana un atstāj sliktu iespaidu par jūsu kompāniju.

Kantar TNS - Обман

Обман С 2016 года активно участвовал во всех статистических опросах Kantar. За каждый опрос мне начислялись пункты, за которые можно выбирать подарки. В этом году, когда у меня накопилось довольно большое количество пунктов, мне вдруг закрылся доступ к моему контенту на сайте Kantar. На телефонные звонки отвечали непонятными отговорками (типа вышлем подарочную карту по почте) . После некоторого времени (примерно 2 недели) , когда был сделан очередной звонок, было дано понять, что ничего получить не...

Kantar - Nepārtraukti zvana, uzmācīgi neliekas mierā 20026444

Nepārtraukti zvana, uzmācīgi neliekas mierā 20026444 Nepārtraukti zvana un cenšas pierunāt uz sarunu. Vairākas reizes pieklājīgi atraidīju. Vai tiešām šie telemārketing un reliģiskie kantarieši nevar likties mierā. Es neizprotu kāpēc lempji zvana. Visi šie reliģiskie sektanti, telemārketingi jau ir apnikuši. Brīdinu šis numurs ir uzmācīgs un nevēlas likties mierā 20026444.

P predmeti 11.07.2019
Komentāri 2 Reliģija

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes