Kaļķu Vārti naktsklubs

Ciambella SIA
Adrese: Kaļķu iela 11b
Rīga
Latvia - LV-1050
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 67224576
+371 29716875
Darba laiks: slēgts
slēgts
slēgts
slēgts
22:00 - 6:00
22:00 - 6:00
slēgts
Kategorija: Atpūta / Izklaide  •  Naktsklubi
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
2
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Kaļķu Vārti naktsklubs - Sūdzības un atsauksmes

Kaļķu Vārti - Slikts serviss

Slikts serviss Kaļķu vārti, jeb kā lepni un mazliet pat ironiski tiek vēstīts paša uzņēmuma tīmekļa vietnē - "viena no vecākajām Rīgas izklaides vietām, kura ir atvērta izklaides baudītājiem jau vairāk kā 17 gadus". Vai kāds no šī uzņēmuma pārstāvjiem varētu sniegt detalizētu komentāru, kādēļ apsargi pēc 23: 00 uzņēmuma publiskajās telpās brīvi ielaiž vāji ģērbtas, nepilngadīgas meitenes alkohola reibumā, nemaz nelūdzot uzrādīt personu apliecinošu dokumentu?

F Fakts_ 10.09.2019
Komentāri 3 Naktsklubi

Kaļķu Vārti -

Jāā.. agrāk šis klubs bija patiešām jauka vieta, kur atpūsties, tagad - tas ir totālākais pagrīdes klubs, kur prioritāte ir mauķelēm, kas izklaidēs viesus no ārzemēm. Nu lai jau tā būtu - bet kāpēc gan tad ir jāaizņem tik laba vieta - varētu teikt - pašā Vecrīgas centrā? Lai dod tad vietu citam normālam klubam, ar normālu vadību, kura neturpinās popularizēt Latviju - kā lētu sextūrisma vietu.Apsargi un tas pediņš, kas reizēm stāv viņiem blakus - ir unikāli - apsargi paši smēķē pie zīmes stāvot...

P PR*** 23.10.2007
Komentāri 10 Apģērbs

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes