Jumtu nams

Jumtu nams SIA
www.jumtunams.lv
Adrese: Brīvības gatve 273
Rīga
Latvia - LV-1006
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 22315099
Darba laiks: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Būvniecība

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
2
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Jumtu nams - Sūdzības un atsauksmes

SIA "JUMTU NAMS" - Krāpniecība

Krāpniecība Sia "Jumtu nams"izpildīja jumta konstrukcijas izbūvi privātmājai Cēsīs. Ar šo firmu tika noslēgts arī līgums par dakstiņu un papildmateriālu piegādi. Ar jumta konstrukcijas izbūvi minētā kompānija netika, viss kokmateriāls tika sabojāts un cita firma to vēlāk demontēja. Interesākai izrādījas vēlāk, kad cita firma bija uzlikusi iepriekš minētās firmas piegādātos dakstiņus. Pāri palika 110 m2... Varu droši apgalvot ka tos bija paredzēts izvest no objekta un realizēt citam klientam. Par...

S SMAIJA 31.08.2014
Komentāri 2 Būvniecība

SIA Jumtu nams - Serviss zem jebkādas kritikas

Serviss zem jebkādas kritikas 2009 pasutiju jumta dakstinus no Sia jumtu nams. Laba majas lapa utt. Piegades terminš tika kavets par aptuveni 3 nedelam. Netika piegadati kores nobeiguma dakstini par kuriem bija samaksats. Divu gadu laika iztrukstošie kores dakstiņi netika piegadati neskatoties uz daudzkartejiem solijumiem. Shai firmai nav pat ofisa, sakotneji ka firmas adrese tika uzradits dzivoklis un tagad pat ta nav, noraditaja adrese ir tikai kapnu telpa kur firmai paredzetas vestules tiek noliktas uz pastkastem... Iesaku uzmanīties un būtu labi ja tādu firmu nebūtu.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes