Jēkabpils autobusu parks

Jēkabpils autobusu parks SIA
Adrese: Akurāteri, Salas pag., Salas nov.,
Jēkabpils
Latvia - LV-5230
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 65231473
+371 65322117
+371 29439657
+371 29182383
Darba laiks: 8:00 - 16:45
8:00 - 16:45
8:00 - 16:45
8:00 - 16:45
8:00 - 16:45
slēgts
slēgts
Kategorija: Auto / Transports  •  Sabiedriskais transports

Uzticības reitings

5%
Sūdzības
37
Atrisinātas
2
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Jēkabpils autobusu parks - Sūdzības un atsauksmes

Jēkabpils autobusu parks - Kustības grafiks.

Kustības grafiks. Iesniegums. Sveicināti. Sudzība par šofera kavēšanos! Maršruts: Preiļi to go Grāveri Bija jaizbrauc no preiļu ao 14: 57 bet izbrauca no ao 14: 12. Bija jābūt Grāveri 14: 57. Bet pienāca Grāveri 15: 15. Otras grupas personai vaidzēja uz Kombuļi. Iziešanas laiks no grāvei 15: 02 uz Kombuļi. Šoferis nav ieverojis kustības grafiku. Persona ir samaksāJusi 10 eiro mašinas šoferim lai nokļūtu mājas. Datums: 29.11.23 ar cieņu v vanags.

Jēkabpils autobusu parks - Pasažiera ignorēšana

Pasažiera ignorēšana Labdien.,šodien iekāpu 5 maršruta autobusa Krustpils stacijā plktsen 14.00,pabraucot Neretas ielu nospiedu stop pogu,diemžēl šofera kungs acis nobolīja vien un aizšāva garām manai pieturai J AKURĀTERA pieturai,Vai darbinieks atbilst ieņemajam amatam?Ja vajag varu ari rakstveidā aizpildīt sūdzību.,Manuprāt tas ir nepieņemami,esmu ļjoti sarūgtināta par ar šādu rīcību...ar cieņu S.Langovska.

AtrisinātaJēkabpils autobusu parks - patvaļīga un nepatīkama rīcība

patvaļīga un nepatīkama rīcība saskāros ar ļoti nepatīkamu atgadījumu no autobusa šofera pilsētas robežās kur autobusam būtu jāpiestāj katrā no pieturām tas nepiestājās vispār veicot manevru kas izraisīja ļoti nepatīkamas izjūtas! šis redzēdams kad skrienu vienkārši nesamazinot ātrumu devās garām pieturai pat nekavējot nozīmēto pieturas laiku 19:28. Jāņa akurātera iela Jēkabpils pilsētas maršruta autobuss. ielūkojoties laikā tas nekavēja un nesteidzās bija tieši laikā bet pat nerādot pagriezienu mazliet pagriezās uz pietura...

Jēkabpils autobusu parks - 5 autobusa maršruts

5 autobusa maršruts Labdien kas notiek visu laiku braucu droši ar 5 maršruta autobusu. Bet 20.01.23 plkst 10: 41 cukurfabrikas iela līdz autoosta notika nepatīkama situācija. Es ar savu zīdaini ratiņos. Pie autoosta pietura šoferis nebija sava darba pienākumos. Viņš bezkaunīgi pārkāpa robežu. Ratiņus paspēju izbraukt lauka no autobusa viņš aiztaisīja durvis naglika kur varēja iespiest man rokas paspēju noraut mazais ar ratiņiem palika otrpus. Tas nav normāli. Lūdzu izskatiet!

Jēkabpils autobusu parks - Nekaunība

Nekaunība Labdien! Cik ilgi vēl turpināsies 5. Maršruta autobusu šoferu patvaļa un ņirgāšanās par pasažieriem? Ja regulāri (lielākā daļa šoferu) nevar pagaidīt pasažierus no vilciena un burtiski "deguna" priekšā un bieži pat minūti ātrāk par atiešanas laiku, aizbrauc no pieturas. Arī piektdienas 07.10. Vakarā pl.20.00 jau skrienošus pāri ceļam, padsmit cilvēkus atstāja tumsā uz 40 min. , līdz nākošajam autobusam. Lai šiem "ķeizariņiem" pēc tam naktī ir salds miegs.

Jēkabpils autobusu parks - Autobusa kavēšana

Autobusa kavēšana Šodien 17:07 gaidīju 5. autobusu pie universālveikala. Man vajadzēja tikt uz staciju. Es saprotu ka gadās tā kā autobusi kavē, bet šis bija pavisam cita lieta. Autobuss kavējās 7 minutes. Kā arī šoferis pavisam nemāk braukt pie stūres. Uz apļa nemācēja normāli apgriezties. Ļoti strauji apstājas un arī brauc kā minimums uz 90km/h. Iespējams, tas ir kāds jaunais šoferis, bet nu tas jau nav nekāds attaisnojums. Tā braukt pie stūres kategoriski nevar. Te autobusā nav nekādi kartupeļu maisi, bet gan cilvēki. Paldies dievam, ka te nebija maza bērna ratiņos.

Jēkabpils autobusu parks - Slikta apkalpošana

Slikta apkalpošana Braucot 01.09 pirmā maršruta autobusā, kurš atiet plkst.13: 35. Šoferis bija agresīvs un nelaipns. Autobusā iekāpa jaunietis un pīkstināja braukšanas karti, ar ko šoferis, paceļot augstāku toni, Saka, ka tur neviens nepīkstina un jāpīkstina ir tur. Laikam kaut kas ir mainījies sistēmā un nedod vairs biļetes nopīkstinot biļetes. Ar ko jaunietis stāvēja un gaidīja biļeti, bet šoferis uzbļāvis "ko tu stāvi, ej tālāk, biļetes nedod". Pēc laika iekāpis vēl viens jaunietis vairāk bērns un radās atkal...

Jēkabpils autobusu parks - Slikta pasažieru apkalpošana

Slikta pasažieru apkalpošana Šodien plkst.13: 45 iekāpu Jēkabpils pilsētas 5. Autobusā. Pirms manis kāpa vēl daži cilvēki, turklāt arī bērni. Gan man, gan pensionārei, gan bērnam, kas neprata/nesaprata kā rīkoties ar jauno terminālu, šoferis atļāvās pacelt balsi, un agresīvi parādīja kā tad tā karte pareizi jāpīkstina. Šādu situāciju ir daudz, un vienmēr vieni un tie paši šoferi.

Jēkabpils Autobusa Parks - Agresīva apkalpošana

Agresīva apkalpošana Labdien. Šodien 14.05.22 datumā, Jēkabpilī iekāpjot ar bērnu 5 autobusā, autoostas pieturā 11.40, ieraugot autobusā jauno terminālu, pieliku savu braukšanas karti kā vienmēr no sāna, ar ko šoferis manu karti ar pirkties atmetis zemē, es prasot, ko jūs darāt? Viņš kliedzot sāka teikt, cik reiz jums var teikt ka tur karti nelikt, es saku teikt ka viņš varēja normāli paskaidrot. Šoferis bij agresīvs. Pēdējā laikā braucot Jēkabpils pilsētas maršrutos ļoti bieži var sakārties ar agresiju no šofera puses.

Jēkabpils autobusu parks - Attieksme

Attieksme Šodien 04.05.22 autobuss, kas izbrauc no Rīgas 14:30, pa ceļam saskaramies ar personigi man nepatīkamām problēmām. Pirmā problēma, jau vairāk kā menesi nav salabots termināls. Nav iespējams norēķināties ar kartem. Otra problēma- kavējam reisa laikus, lai palaisti sev pazīstamu draugu uz veikalu pēc cigaretēm. Normala attieksme?

Jēkabpils autobusu parks - Водитель не принял оплату по терминалу

Водитель не принял оплату по терминалу Сегодня, 7 февраля 2022 года, я хотел поехать по маршруту Прейли-Даугавпилс, в 13: 05. Я знаю, что я мог предусмотреть подобный момент, и взять наличные деньги, но по прошлому опыту, когда в автобусах данного перевозчика я всегда оплачивал картой, наличные деньги решил не брать. В общем, я захожу в автобус, говорю что в даугавпилс, оплата картой, на что водитель ответил "nepieņem". Я не стал разбираться на месте, мол почему не работает терминал, ведь такое не так часто случается. Но искренне надеюсь, что это реально сбой в системе, а не нежелание водителя пробивать билет с оплатой по карте.

Jēkabpils autobusu parks - Pateicība

Pateicība Šoreiz nav runa par sūdzību, bet gan par prieku šajās drūmajās dienās. Vakar vakars nebija Preiļos tik foršs ka gribētos un paskatoties uz cilvēkiem tā vien negribējās nekur braukt, beet biju spiesta braukt uz Rīgu neko darīt. Taču kas mani ļoti ļoti sasildīja autoosta laipnas kasieres Sandras Otsones attieksme, ļoti patīkama kasiere paldies viņai.

Jēkabpils autobusu parks - Rupja attieksme pret pasažieru un mazo berno ar ratiem

Rupja attieksme pret pasažieru un mazo berno ar ratiem No paša rīta šoferis rada savu agresīvo attieksmi! Jau ne pirmo reizi apstaj autobusu tāda veida, kā ar ratiem ļoti grūti iebraukt autobusā, vai tiešām tas tik grūti izdarīt labi? Paldies cilvēkiem par palīdzību iekāpt iekšā! Nevarēju paspēt nopirkt uzreiz biļeti, gaidīju nākošo pieturu, lai izdarīt to, bet dzirdu tikai kliedzienu virsū, ko mēs nemaksājam. Būtu uzreiz samaksāts, ja pastāvētu šoferis un sagaidītu, nevis braukt uzreiz iekarot autobusā visi cilvēki. Braucot pa ceļam es pieturu...

Jēkabpils autobusu parks - Agresīvs un nelaipns šoferis

Agresīvs un nelaipns šoferis Maršruts Rīga-Preiļi-Aglona, 11. Jūnijā 2021, atiešana no Rīgas 16: 05. Agresīvs, uzvilkts un nelaipns šoferis. Nesveicinās, uz “labdien” neatbild. Pļaviņās, kur notiek ielu remonts, ļoti grūta izbraukšana, brauktuves vidū bija nokritusi ceļa zīme. Šoferis nolamājās trīsstāvīgiem mātes vārdiem un, durvis aizcirzdams, nikni nesās nokritušo zīmi novākt. Mani ne īpaši uztrauc lamāšanās, bet uzvilkta agresivitāte gan. Kāda Dāma no pasažieriem lūdza iespēju pļaviņās aiziet uz tualeti. Šofera...

Jēkabpils autobusu parks - Slikts serviss

Slikts serviss Šodien vēlējos braukt uz pilsētu ar autobusu Nereta-Jēkabpils. Tā kā naudu no kartes neizņemu, izmantoju tikai karti. Arī autobusā vēlējos par biļeti norēķināties ar karti, kā to esmu darījusi vienmēr, līdz šim.. Pasakot, kā vēlos maksāt ar karti, šoferis pateica, ka ar karti norēķināties nevar, tikai ar naudu. Tādēļ es netiku uz darbu, jo skaidras naudas man nav! Cik zinu ir pieņemts likums, ka katrā Jēkabpils reģiona autobusā ir jābūt iespējai norēķināties par ceļu ar karti.

Jēkabpils autobusu parks - Slikts serviss

Slikts serviss Vakardienā pēcpusdienā, ar savu sešgadīgo dēlu, izmantojām autobusa pakalpojumus ceļā no Gulbenes līdz Madonai, precīzāk, autobusa reisu Alūksne - Gulbene - Madona - Jēkabpils. Iekāpjot autobusā, Gulbenē, kā ierasts izmantoju savu 3+ ģimenes karti, jautāju šoferim vienu pieaugušo biļeti, ar atlaidi un otru bērnam ar 100% atlaidi. Šoferis izsita biļeti un aizgājām apsēsties. Pēc laika, kad visi pasažieri iekāpja, atskanēja skaļa, dusmīga balss - “jaunekli, kur tava biļete? ”. Sākumā nesapratu...

Jēkabpils autobusu parks - Rupja attieksme pret pasažieru un atteikums maksājumam ar terminālu

Rupja attieksme pret pasažieru un atteikums maksājumam ar terminālu Šorīt 10: 20, Kurzemes ielā, iekāpu 3. Maršruta autobusā, gribēju maksāt ar karti, uz ko saņēmu atteikumu ar diezgan skaļu intonāciju un teikumu:, mums teica, ka ja termināls te stāv, nav obligāti jāmaksā ar karti! ”, beigās tiku izraidīta. Ar vārdiem:, re kur bankomāts! ”

Jēkabpils autobusu parks - Slikts serviss

Slikts serviss Iegādājoties biļeti pie šofera ar 3+ ģimenes karti, teicu, ka maksāšu ar karti, pēc kā saņēmu šofera pārmetumu: " beidziet mūs te čakarēt, nepietiek, ka atlaide jādod, vēl ar karti maksās, meklējiet tos 50centus skaidrā" ar ecolines vai cata nekad nekādu problēmu nav bijis apvienot atlaidi un maksājumu ar karti. Nejūtos vainīga un pelnījusi apvainojumus tāpēc, ka šoferis nav apmācīts vai nemāk pielietot zināšanas.

Jēkabpils autobusu parks - Rupja attieksme, naudas neizdošana

Rupja attieksme, naudas neizdošana Labrīt! Šorīt, 04.12.2019. , plkst. 06: 52 autobusa maršrutā vīpe - Jēkabpils, pieturā poļakas apstājās autobuss, kurā iekāpjot sasveicinājos ar šoferi Andri Vilkaušu un nosaucot savu gala pieturu devu naudu - 1€, biļetes cena 0,95€. Viņš dusmīgi paskatījās un sāka man jautāt, vai nav konkrēta nauda. Man nebija tiešas. Nekad nav bijis problēmu ar šoferiem, vienmēr izdeva atlikumu neko nesakot. Andris Vilkaušs (šoferis) turpināja būt rupjš, ka neesot ko izdot un ka tā nedrīkst ar lielu naudu...

Jēkabpils autobusu parks - Krāpšana

Krāpšana Labvakar! Šodien 10.11.2019 Jēkabpilī kāpām iekšā autobusā nr5 akurātera iela 15: 37. Es kā mamma ar ratiem kāpu pa vidējajām durvīm, tikmēr meita gāja pirkt biļeti gan sev, gan man. Meitai rokā bija sunītis chihuahua mini 1,5kg. Meita uzrādīja skolēnu apliecību, vēlāk šoferis nelāgā tonī vaicāja-“sunim biļeti taisies pirkt? ”meita izmisumā iedeva naudu. Kā jau teicu, biju ar ratiem, tādēļ kāpu pa vidējām durvīm, meita atnāk izmisumā un saka, ka šoferis pieprasot naudu par suni, biju...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes