iVF Riga

iVF Riga SIA
Adrese: Zaļā iela 1
Rīga
Latvia - LV-1010
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 67111117
+371 25641022
Darba laiks: 9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
slēgts
slēgts
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

8%
Sūdzības
3
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
1
Apskatīt statistiku

iVF Riga - Sūdzības un atsauksmes

iVF Riga - Slikts serviss

Slikts serviss Ilgi domāju, rakstīt vai nē, tomēr izdomāju uzrakstīt. Man nācās ivf Rīga klīnikā kādu stundu uzkavēties recepcijā, tad nu lūk tik nepatīkamu apkalpošanas attieksmi sen nebiju pamanījusi. Apkalpošanas speciāliste Andželā (dzirdēju kā kolēģes uzrunā kaut kā tā) , vienkārši bezkaunīgi uzvedas un pavēlošā tonī runā ar pacientiem. Uz kolēģu skatieniem viņa pat nereaģēja turpināja tik klaigāt. Vēlāk viena no kolēģēm pienāca un atvainojās. Lūdzu vadību, lai izvērtē avu darbinieku attieksmi pret pacientiem. Es noteikti vairs nevēlos vairs tikt pie viņas.

L Lienite43 17.01.2023
Komentāri 1

iVF Riga - Perosnas datu nodošana trešām perosnām

Perosnas datu nodošana trešām perosnām Labdien, Ja godīgi tad pieredze ir ĻOTI briesmīga ar šo klīniku. Nevienam neiesaku ! Manus personas datus nodeva trešām personām. Un kopumā Ļoti daudz ir sliktu atsauksmju gan par ārstēšanas procesiem, gan paša pieredzi ar perosnas datiem, kurus "klīnika"" BEzkaunīgi un Maksimāli NEPROFESIONĀLi rīkojās ar klientu Personu datiem ! Ja šādā līmenī uzņēmums atļaujās strādāt ar personu datiem, tad kas notiek klīnikā ar ārtēšanu man bailes iedomāties.

Ģenētikas centrs | iVF Riga - jaunu darbinieku apkrāpšana

jaunu darbinieku apkrāpšana Situācija tāda, tika aizsūtīts pieteikumus uz māsas vakances darbu šajā centrā. Personāla atlases darbiniece Anna Daņiļina itkā par sevi sniedza patīkamu iespaidu, visu stāstīja u. T. T. , bet problēmas sākās momentā, kad tuvojās pirmā apmācību diena. Ir runa par covid-19 testu veikšanas vakanci māsas profesijā. Tika norunāta konkrēta diena un laiks, kad ierasties uz testa punktu. Ok, es kā jau normāls topošais darbinieks, gatavojos, taču ne no šā ne no tā iepriekšējā vakarā pirms pirmā...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes