Interflora

Interflora SIA
Adrese: Brīvības iela 54
Stende
Talsu nov.
Latvia - LV-3257
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 67854800
+371 67784320
Darba laiks: 9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
10:00 - 13:00
slēgts
Kategorija: Tirdzniecība  •  Ziedi

Uzticības reitings

12%
Sūdzības
25
Atrisinātas
3
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Interflora - Sūdzības un atsauksmes

Interflora - Slikts serviss

Slikts serviss Draugs atrodoties ārzemēs, pasūtīja pušķi man uz 8 martu, kurjers atveda pušķi ļoti sliktā stāvoklī, sausu, varēja redzēt ka viņš nedtāvēja ūdenī, puķes neizdzīvoja pat diennakti, rakstījām viņiem, piedāvāja atlaidi nākamajam pirkumam, pēc tāda pušķa noteikti negribējās tur sūtīt vēl kaut ko.

V Veronika_97 13.03.2024
Komentāri 9 Ziedi

AtrisinātaInterflora - Krāpšana

Krāpšana Pasūtīju dāmai ziedus, stikla vāzi un kartiņu. Ne piegādāti ziedi, ne e-pasts par piegādes laiku.. Absolūti nekā.. Jūtos vīlies šajā pakalpojumu servisā. Pirmā un noteikti arī pēdējā reize, ka kaut ko sūtu no šīs iestādes. Lūdzu uzmanīties arī citiem, kam ir vēlme ko pasūtīt.. Abi telefona numuri kas norādīti interfloras mājaslapā nav sazvanāmi. Šobrīd zaudējumi €72.80

S Sniedze17 18.05.2023
Komentāri 0 Ziedi

Interflora - Slikts serviss

Slikts serviss Šodien pasutiju pušķi sievaj uz jubileju bilde ir smuks Bet dzīve atnāca savādāks un ar gandrīz novītušam puķēm. Biju patstāvīgs klients bet nu nāksies ņemt no citas firmas. Pievienoju bildes salīdzināšanai.

L Lenovo 25.03.2023
Komentāri 0 Ziedi

Interflora - Ужасный букет с 12 тюльпанами на ДР!

Ужасный букет с 12 тюльпанами на ДР! Заказал маме на ДР цветы. Заказывал за 45 евро + достака вот такой букет https://www.interflora.ee/en/products/99434-flower-poetry Приехали 12 (!) дешевых тюльпанов, с дешевой зеленью и без кувшинок, которых в букете на фото вообще 7 штук. Очень похожий букет был со скидкой в Рими. Никакого возврата даже 50% от этой конторы не было. Срлошнле разочарование. С таким сервисом - спасибо, не нужно. Платил PayPal, может хоть через них удастся вернуть часть денег. Но как быть с 12 тюльпанами на ДР?

Interflora - Ļoti slikts serviss

Ļoti slikts serviss Pasūtīju ziedus ar piegādi. Ziedi bildē - ļoti Skaisti! Dzīvē - briesmīgāk nevar būt! Nosaukumā jau vien teikts - maigi rozā sapnis, bet tas, ko viņi "uzmeistaroja" bija, kas starp violetinokaltušu krāsu. Pielikumā pievienoju bildes! Ceru uz kādu naudas atgriešanu! Neiesaku!

N NEiesaku19 16.02.2023
Komentāri 6 Ziedi

AtrisinātaInterflora - Krāpšana, slikts serviss

Krāpšana, slikts serviss Vīrietis pasūtīja ziedus uz 14.februāri dotajā veikalā. Saņemot ziedus biju pārsteigta. Kad viņam aizsūtīju bildi, pastāstīja man ,ka šis pušķis maksā 50€+ 8.50€ piegāde. Esam vīlušies, šobrīd gaidu atbildi uz vēstuli no veikala. Nevienam neiesaku pasūtīt šajā vietā ziedus. Pievienoju bildi ar saņemto pušķi par 50EIRO!

L LLJ 14.02.2023
Komentāri 2 Ziedi

Interflora - Krāpšana

Krāpšana Iegādājos ziedu pušķi (sk. Bildē) izvēlējos pušķim vidējo izmēru - “zelta vidusceļš” + šokolāde un kartiņa. Cena kopā par visu bija 69€. Sūtot, protams, sagaidu, ka ziedu pušķis par 66€ būs diezgan liels un atbildīs samaksātajai cenai. Realitātē atnāca pušķis, kura vērtība noteikti nav lielāka par 25€, liela vilšanās. Mēģināju sazvanīt pārdevēju un rakstīju e pastu vai nav kaut kas sajaukts un vai tiešām esmu saņēmis to par ko samaksāju, taču, protams, atbildes nekādas, beigās pat tiku nobloķēts.

J Jancuks282 27.09.2022
Komentāri 0 Ziedi

Interflora - Slikts serviss

Slikts serviss Mājaslapā nebija norādīts puķu daudzums pušķī, tāpēc ņēmu lielāko ar tulpēm. Par 50 eiro par pušķi un 7 euro par piegadi gribetos, lai atnāk vairāk par 19 tulpītēm: ( par pārējo sūdzību nav, tika nogādātas norādītā dienā, vismaz puķu kvalitāte ir laba, tas vismaz priecēja, būtu labi, ja tiktu norādīts puķu skaits kas būs pušķī, lai var rēķināties ar iz ākumu vai meklēt citu variantu, jo gribējās, lai ir vairāk par 19.

V Vandijs 12.03.2022
Komentāri 0 Ziedi

Interflora - Не соответствует заказ

Не соответствует заказ Заказал букет девушке на 8 марта. Заказ был оформлен 7го. Насчет доставки никаких нареканий. Я если честно удивлен, что у них вышло доставить вовремя. Молодцы! Но на этом из хорошего все. Тюльпаны и гипсофилы за 35 евро плюс цена доставки. Когда на фото, я не эксперт конечно, но по моему там ранункулюсы, коих вовсе там нет. Я понимал, что это кот в мешке и соответствие не может быть 100%, но блин ни зелени, ничего схожего с фотографией на сайте нет, кроме естественно тюльпанов. Я разочарован. Размещайте реальные фото тогo, что сможете сделать.

B bomzhara 09.03.2022
Komentāri 0 Ziedi

Interflora - Slikts serviss

Slikts serviss Отвратительная компания! Мало того что опоздали на 7 часов, так ещё и цветы не свежие - уже испорченные!, и открытка грязная, кто-то грязными руками ее оформлял! Цветы подрезаны не ровно, одни палки длинные, другие короткие торчат... Полный не профессионализм! Не рекомендую их. Букет отличается от фото на все 100500%! Привезли не понятно что, белые розы уже завявшие с коричневыми кончиками! Какие то ветки кустов черники с леса! Ужас! Ну куда такое говно везти людям! Они издеваются! Никогда там покупать не будем больше!

J Julia4444 17.02.2022
Komentāri 0 Ziedi

Interflora - Slikts serviss

Slikts serviss Slikts serviss. Pasūtīju puķes 05. Februārī uz 14. Februārī, izvelējos piegādes laiks no 07: 00-11: 00, kurjers atbrauca tikai 13: 00. Puķēs sabojātas, nav svaigi, it ka pušķim jau ir nedēļā. 17.02 (3 dienas) pušķis jau nomira. Un tas viss par 80 euro. Ekskluzīva aploksne ari bija izdarīta tā, ka bērni dara bērnudārzos, līme ir visur, pirkstu nospiedumi...

K Kamil 17.02.2022
Komentāri 0 Ziedi

Interflora - Обман

Обман Доставили не свежие цветы и без декораций в виде сердечек. Вообщем праздник день святого валентина испорчен, не советую никому заказывать цветы у этой компании, это просто кошмар какой-то да ещё за большие деньги, оплачивал платёжной системой Paypal жду теперь решения о возврате средств, нет слов просто. Больше никогда не буду заказывать у этой компании цветы!

S sergeideren 14.02.2022
Komentāri 4 Ziedi

Interflora.lv - Slikts serviss

Slikts serviss Veicu pasūtījumu no šīs ziedu internetveikala ar cerību ka pušķis tiks piegādāts laikā, tāds kā bildē un viss norītēs kā vajag. Taču kad saņēmējs atsūtīja bildi no puķu pušķa es biju šokēta. Pušķis atnācis vispār ne tāds kā attēlos, konfekšu kaste pilnīgi nepareiza. Uzreiz zvanīju šai kompānijai, rakstīju epastus, vēl līdz šim neesmu saņēmusi atbildi. Paldies “Interlora” par tik nekvalitatīvu servisu! Neasāku iepirkties www.interflora.lv internetveikalā!

D DianaV 24.01.2022
Komentāri 0 Ziedi

Interflora - Плохой сервис

Плохой сервис Заказывали услугу - доставка цветов, в итоге в оговоренное время (до 12 дня) цветы доставлены не были, на телефон никто не отвечал. Только после того, как дозвонились в главный офис в Эстонии, нам перезвонили и сказали, что цветы доставят позже. Букет привезли ближе к вечеру, он был красивый, но сами цветы были несвежие и завяли на второй день.

A Alina 02.12.2021
Komentāri 1 Ziedi

Interflora.lv - Slikts serviss

Slikts serviss Ļoti slikts serviss, pasūtīju uz mātes dienu ziedu pušķi mammai ar piegādi uz mājām. Nepilnas pusstundas laikā uzņēmums atsūtīja atteikumu, ar tekstu, ka nevarot veikt pasutījumu tehnisku iemeslu dēļ, un, ka naudu atgriezīs tuvākajā laikā! Diemžēl, tuvākais laiks nav pāris stundu laikā, jo redziet, naudas atgriešana nāks no Igaunijas, tas nekas, ka nauda tika ieskaitīta Latvijas kontā Swedbank bankā. Kad uzrakstīju, ka, naudi skaitīju uz LV kontu un uzskatu, ka no tā paša nauda jāatgriež...

Interflora.lv - Krāpšana/naudas zagšana

Krāpšana/naudas zagšana Krāpjas! Izmanto situāciju, kad nosūtītājs neredz to, ko ir saņēmis saņēmējs! Man gribēja nekaunīgi nozagt 10 eiro. Izdevās atgūt, jo bija pierādījumi. Piegādāja tikai ziedus. Ferrero konfektes nebija... Meloja, ka esot piegādātas:) bet floristi neesot saglabājuši čeku - tādēļ galu galā naudu nācās atdod! Par interflora.lv grāmatvedību vajadzētu painteresēties arī iestādēm, ja jau nav čeku!:) vēlāk vēl konstatēju, ka apsveikuma kartiņas vietā, par kuru samaksāju 3,30 eiro, tika piegādāta...

L Latio Fox 14.01.2021
Komentāri 0 Ziedi

Interflora LV - Nozog konfektes

Nozog konfektes Tika pasūtīti ziedi, konfektes un kartiņa! Konfektes (7,50 eiro vērtībā) adresātam netika piegādātas! Sazinoties ar klientu servisu, ļoti ātri saņemu atbildi, ka floristi apgalvo, ka konfektes tika piegādātas! Interflora klientus sauc par meļiem! Interflora lv ir zagļi! Sanāk, ka mēs samaksājam par konfektēm, kuras ēdīs kāds bezkaunīgs interflora darbinieks! Kaut viņš aizrītos!

F Ferrero Roche 18.12.2020
Komentāri 1 Ziedi

Interflora.lv - Kraapshana

Kraapshana Pasutiju mammai dzimshanas diena rozaa rozi podinja, apsveikuma kartinju, auglu grozu un gardumu grozu, kopeja vertiba 144.00 € Taatad, apsveikuma kartina vispar netika pievienota, par kuru atsevishki maksaju 3€ un dzejoli ieksha ieraxtiju. Rozes vieta atnaca martinjrozes, vispar briesmigi. Auglji nebija groza un viss bija apviitis. Ananaas bija iemests gardumu kastee, kaste majas taisita, veca kurpju kaste. Yuk. Kastes pildijums vispar neatbilst pasutijumam. Vins lets un negarahigs. Vispar bezkvalitativi produkti. Par to ko mamma sanema maximums vertiba 30€. Taa ir krapshana.

M Madarinjap 04.07.2020
Komentāri 4 Ziedi

Interflora - slikts serviss

slikts serviss Neiesaku šai kompanijā veikt pasutījumus, jo īpaši piektdienā. Situācija bija sekojoša. Izvēlējos mājas lapā ziedu puški+konfekšu kārbu,veicu apmaksu caur SEB internetbanku uz "Interfloras" SEB bankas kontu(ap.pl.10 no rīta), ap pl.14 uzzvanīju uz vienīgo norādīto tel.,pēc vairākkārtīgiem mēģinājumiem beidzot pacēla darbiniece,kas paziņoja,ka diez vai piegāde notikšot,jo viņa šodien ienākušo naudu neredzot(!?),jo piektdienās grāmatvede esot brīvdienā(!?).Aizsūtīju maksājuma uzdevumu no banka...

V Vidaga 05.06.2018
Komentāri 4 Ziedi

Interflora.lv - Pasūtīju ziedu puski sievai 8 marta, tika rakstīts ka 8 marta tiks piegādāts tā tas nenotika!!!

Pasūtīju ziedu puski sievai 8 marta, tika rakstīts ka 8 marta tiks piegādāts tā tas nenotika!!! Tika pasūtītas puķes interflora, lv 8 marta, un noteikts ka 8 datuma tiks piegādātas, zvanīju uz kontakttālruni tā neviens un nepaceļa klausuli! Nevienam neiesaku šo firmu galīgi garam! Ja atnāks spriežot pēc iepriekšējas sūdzības cēret tur nav ļoti uz ko. Pirmoreiz dzīve sūtīju un še tev, es nevienam neiesaku tur pasūtiet puķes, tiešam sabojāta sievai svētkus!

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes