Instapavi.com

www.instapavi.com
Tālrunis: +371 28120579
Kategorija: Tirdzniecība  •  Apavi

Uzticības reitings

25%
Sūdzības
4
Atrisinātas
1
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Instapavi.com - Sūdzības un atsauksmes

AtrisinātaInstapavi.com - Krāpšana instapavi.com

Krāpšana instapavi.com Tātad, ieraudzīju reklāmu, kurā tika teikts, ka tiek pārdoti visādi brendu apavi un nolēmu pasūtīt. Redzot arī to, ka ir ļoti daudz pozitīvas atsauksmes, ka apavi ir atnākuši un viss ir kārtībā, iedvesma manī parliecību, ka apavi atnāks. Veicu pasūtijuma noformējumu, pēc kā caur “swedbank” internetbanku nosūtiju uz norādīto kontu naudu, norādītais konts bija uz “emīls vitkovskis” vārda. Vēlāk saņēmu apstiprinājumu, ka nauda ir saņemta un, ka apavi jau tiek pasūtīti un 20-30 darbadienu laikā...

K kkristss 24.08.2018
Komentāri 3 Apavi

Instapavi.com - Firma pazudusi, apavi nav pienākuši

Firma pazudusi, apavi nav pienākuši Tika samaksāts caur paypal uz privātpersonas vārda par sporta apaviem, ka nav pienākuši 3 mēnešu laikā. Uz tel. Zvaniem netika atbildēts, saņēm caur ām vien e-pastu sen atpakaļ, bet vairs nav nekādu ziņu. Citreiz VID jāpārliecinās, vai tāda persona vispār reģistrējusi saimniecisko darbību. Izrādās krāpniecība. Instaapavi.com tika reklamēti no latvijas you tube no 'alishuks m''.

S Stella Hawks 17.07.2018
Komentāri 0 Apavi

Instapavi.com - Sliktākais apavu internetveikals Latvijā

Sliktākais apavu internetveikals Latvijā Apavu e-veikals. Mājaslapā it kā ir pieejamas atsauksmes no klientiem - gan anonīmiem, gan reāliem. 19.04. Tika veikts pasūtījums, apmaksa tika veikta 20.04. Prece būšot pieejama 20-30 darba dienu laikā. Ir pagājušas nu jau 47 darba dienas, ne apavu, ne naudas. Tel. Nr. Mainīti, uz e-pastiem neatbildi, uz sms neatbild. Apmaksa tika veikta uz emils vitkovski swedbank kontu, tagad veicot pasūtījumu nauda jau jāskaita seb kontu. Ja līdz 10.07. Nebūs apavu vai naudas, arī plānoju griezties ar iesniegumu policijā.

Z Zaneneiiite 29.06.2018
Komentāri 3 Apavi

Instapavi.com - Krāpšana

Krāpšana Tiek piedāvāti populāru zīmolu apavi par izdevīgām cenām. Mājaslapā ir pieejamas atsauksmes no klientiem - gan anonīmiem, gan reāliem. Tika veikts pasūtījums, kurš tika apstiprināts no pakalpojuma sniedzēja. Prece būšot pieejama 20-30 darba dienu laikā. Pēc vairāk kā 45 darba dienām pārdevējs neatbild ne uz epasta ziņām, ne arī uz zvaniem. Pats veikals neiedvesa uzticību jau no sākuma, bet bija velme izmēģināt.

F Futureshock 17.06.2018
Komentāri 21 Apavi

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes