Harmonija Pamatskola

Privātskola Harmonija SIA
www.skola-harmonija.lv
Adrese: E. Birznieka-Upīša iela 12
Rīga
Latvia - LV1050
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 29577213
Kategorija: Izglītība
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
4
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Harmonija Pamatskola - Sūdzības un atsauksmes

Harmonija Pamatskola - Neprofesionāla apmācība un cietsirdīga izturēšanās

Neprofesionāla apmācība un cietsirdīga izturēšanās Ļoti neiesaku šajā nolaistajā privātskolā mācīt savu bērnu! Neprofesionāla apmācība, cietsirdīga izturēšanās no skolotājām un ļoti slikts ēkas stāvoklis! Ja vēlaties lai jūsu bērns ir labi apmācīts, ar labiem draugiem, jaukām skolotājām, augstām izglītības prasmēm, tad es ļoti lūdzu nemāciet savu bērnu šajā nabadzīgajā krievu skoliņā! Man pašam ir bijusi slikta pieredze tajā skolā, man ir zemas izglītības prasmes dēļ tā ka man neko tur jaunu neiemācija, man nav bījuši labi draugi tur, apkārt...

Harmonija Pamatskola - Krāpšana,ļoti nekvalitatīvi skolotāji

Krāpšana,ļoti nekvalitatīvi skolotāji Nu ko-kārtējā krāpšanās ar dieva vārdu!Skaidrīte vai jums nav bail no tā,ka jums tas viss nāks atpakaļ?Mēs zinam teicienu,nedari otram sliktu,ja negribi dabūt to pašu atpakaļ!Šobrīd jūsu skolā Nr.1 ir NAUDA Bļāviens-kur tad paliek bērni!Vecāki maksā lielu naudu,lai viņu bērniem tiktu ieliktas zināšanas,bet skolotājas pat netiek galā ar 7 bērniem.Ja neklausa-dzen ārā no klases,vai aizsūta uz speciālo klasi atpalikušajiem..Skolēns neiet uz skolu dēļ skolotājas,bet gan skolotājs dēļ...

Harmonija Pamatskola - Neizmaksāta alga

Neizmaksāta alga Pamatskolas ''Harmonija'' direktore Skaidrīte Čerevko regulāri kavē darba algu izmaksu darbiniekiem vai vispār neizmaksā to. Skolā šī iemesla dēļ bieži mainās skolotāji, tas atstāj iespaidu uz izglītības kvalitāti. Direktore laipni saka, ka naudas plūsma ir apmierinoša un situācija drīz uzlabosies, tomēr tālāk par solījumiem diemžēl netiek. Darbinieki, kuri izsaka savu neapmierinātību par nejēdzīgo situāciju ( nekad nevar zināt, kad samaksās un vai samaksās), tiek nosodīti un saukti par intrigantiem.

Pirmsskolas iestades Harmonija - Attieksme

Attieksme Neieteiktu šeit nevienam ne strādāt, ne iekārtot savu bērnu. Ja vienīgi esiet gatavi strādāt bez maksas, vai bērnus atstāt antisanitāros apstakļos. Ar smaidu sejā tiks atlikta alga, jo vienmēr atradīsies attaisnojošš iemesls, lai nesamaksātu. Savukārt bērniem nav normāli kur iziet laukā, nerunājot jau par to, ka bērni tiek mazgāti tur, kur tiek mazgāti trauki.

B baiba26 25.09.2015
Komentāri 4 Izglītība

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes