Forus Taxi

SIA TAKSO Forus Taxi
Adrese: Ganību dambis 22d
Rīga
Latvia - LV-1045
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 24420044
Darba laiks: 0:00 - 24:00
0:00 - 24:00
0:00 - 24:00
0:00 - 24:00
0:00 - 24:00
0:00 - 24:00
0:00 - 24:00
Kategorija: Auto / Transports  •  Taksometru pakalpojumi
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
10
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Forus Taxi - Sūdzības un atsauksmes

Forus Taxi - paldies par ērtībām un sirsnību.

paldies par ērtībām un sirsnību. Sakarā ar to ka šodien bija liels putenis nolēmu braukt ar Forus Taxi . Taksists ļoti ātri atbrauca līdz manīm, nevajadzēja gaidīt ili . Taksists bij ne tikai pieredzējis vadītājs, bet arī laipns sarunu biedrs, kas padarīja braucienu patīkamu. Masina bija tīra un kārtīga atstājot iespaidu par uzņēmuma augsto standartu. Forus Taxi noteikti ir mans pirmajām izvēlēm turpmākajiem pārvietošanās vajadzībām pilsētā.

Forus Taxi - Обман.

Обман. Утром было заказано такси где-то за 3,2-3,5 евро. У меня был использован промокод (forusriga) на 30%, с этой скидкой цены на такси были от 3,2 евро до 4,9 евро где-то, постоянно скакали туда сюда. Крч доехал домой, вылез с такси и с меня сняло 6,90 евро вместо суммы которая была указана при заказе такси. Я не знаю откуда взята такая сумма, т.к. без 30% скидки такси должно было стоить в районе 11-12 евро, а там таких цен не было и быть не может, т.к. ехать всего-нечего. Вообще кайф... Я ничего...

Forus Taxi - Нарушение правил дорожного движения

Нарушение правил дорожного движения Ваши водители не адекватные из за действий одного из них я сеть не въехал в него мне пришлось тормозить и уходить от столкновения потому что он решил перестроиться передо мной выезжая с перекрестка я всем буду не рекомендовать пользоваться услугами вашей компани так как ваши водители не умеют ездить и ведут себя не адекватно.

Forus Taxi - Приставал водитель

Приставал водитель Служба поддержки форус такси полный игнор.

Forus Taxi - slikts serviss

slikts serviss Pasūtījām 4 cilvēki taksi - aplikācijā nekur nebija norādīts maksimālais pasažieru skaits. Kad taksis atbrauca, ar rupju attieksmi, neko nepaskaidrojot taksists - Artūrs Bžežinskis, paziņoja, ka 4 cilvēkus nekur nevedīs. Nācās saukt citu taksi. ĻOTI rupja attieksme. Nekad vairs nevēlos braukt un neiesku konkrēto taksistu. Nepatīkama pieredze.

Forus Taxi - Krāpšana, taksi nesaucu, nebraucu, bet nauda noņemta

Krāpšana, taksi nesaucu, nebraucu, bet nauda noņemta Tika paņemta nauda, par braucienu, ko nepasūtīju. Tq8184 Aleksandrs Belozorčiks, man piezvanija, ka esot atbraucis, es biju veikalā, taksi nesaucu, telefonu neaiztiku, tas bija somā. Es atbildēju ka nesaucu, bet somas smagas, ok braukšu. Izgāju no veikala diezgan ātri, mašīnas nav, es uzzvaniju, nāca sms ''nahozhus v puti''. Tika noņemti 6,20 eur par braucienu, kurš nenotika. Es it kā izsaucu taxi uz pretējo pusi, kur man vajadzēja. Bija viena no adresēm kur citreiz braucu. Tīra krāpšana. Velāk...

Forus Taxi - Nejēdzīgs šoferis

Nejēdzīgs šoferis Esiet uzmanīgi un vērīgi ja uz ceļa redziet šis firmas auto. Vakarā ap plkst 18: 30 ar savu auto braucu pa darīšanām, uz Pērnavas ielu starp barona un brīvības ielu šīs firmas taksists ar opel markas automašīnu ar nummura zīmi fg 7111 rupji pārkāpa ceļu satiksmes noteikumu, neskatoties uz to, ka bija sastrēgums pārbraucot pāri divām nepārtrauktajām līnijām. Kad atvēru logu un aizradīju kad viņš man tūlīt iebrauks sānā un kad pārkāpj noteikumus viņš atbildēja “ I don't speak latvian”. Mēģināju šo firmu sazvanīt, bet protams, ka klausuli neviens necel.

Forus Taxi - Krāpšana

Krāpšana 23.10.2022 ar bērnu (3. Gadi) 7: 11 no Masvas ielas 285 braucu uz Krustkalniem (Elektriķi) pie bērna vecmāmiņas jo man (mammai) bij jātiek uz dabu. 1. Kart taksis atbruca bez bērna sēdekļa. 2. Kart nezināja kā brukt jo aizveda sākumā netur. 3. Kartam aplikācija bija Cena 7.50 bet beigās novilka 13.30 vadītājs Sergejs Kurmeļovs. P. S. Viņa dēļ nokavēju darbu pa pus stundu.

Forus Taxi - Zādzības

Zādzības Ļoti negodīgs taksometra vadītājs (Valters Indulēns) . Mums palika telefons taksometrā (tq8109) . Centāmies sazvanīt necēla, kaut gan izsekošanas programma uzrāda, kur dodas. Zvanījām uz internetā Forus Taxi numuru, tur vīrietis atbildēja, ka neesot viņa mašīna, bet nodos ziņu šoferim. Pēc 5min mums pārzvana un Saka, ka šoferis mums piezvanīs, lai vienotos par telefona atgriešanu. Bet nekā, tā vietā izslēdz telefonu (atradās jau Vecrīgā) , lai vairs nevarētu izsekot. Tā mūsu telefons ar naudu...

Forus latvia - Slikts serviss

Slikts serviss 3 reizi jau nepiebrauc pie adreses, ka ari aizved blakus adrese! Kad Saka taksi vadītajām ka ir norādītā konkrēta adrese viņš vienkārši izsēdina ielas vidu! Liels fuj šai kompānijai, vairāk nebraukšu tikai ar boltu, labāk pārmaksāt bet tiesiņ piebrauc kur vajag un aizved tieši līdz majam.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes