Es carline

Es carline SIA
www.escarline.lv
Adrese: Zemītes iela 5,
Tukums
Tukuma nov.
Latvia - LV-3101
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 20414102
Darba laiks: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 16:00
slēgts
Kategorija: Auto / Transports  •  Auto dīleri

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
7
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Es carline - Sūdzības un atsauksmes

Es carline - Nopietni auto bojājumi

Nopietni auto bojājumi Iegādājāmies auto šajā placī, jau uz vietas bija skaidrs, ka īpašnieks bildēs ir noslēpis visus vizuālos defektus. Ļoti neapmierināts, kad tos piemin. Kad pajautāju, par atsauksmēm šajā mājaslapā, kas nav labas, ļoti dusmīgi pateica, ka būtu gatavs mūs izdzīt, tā dēļ, ka pieminam tās, un, ka tās ir muļķības. Jau pēc īsa brīža pēc iegādes sāka degt brīdinājuma signāli un izskatās, ka defekta dēļ, būs jāmaina motors. Kaut gan mašīna bija norādīta kā izcilā stāvoklī. Ja esat noskatījuši sev tur...

Es carline - Neieberzies!!!

Neieberzies!!! Esiet uzmanīgi iegādājoties auto šajā placī, jo pēc rūpīgas apskates šodien konstatēju, ka manis nolūkotais transportlīdzeklis, kas bildēs izskatās kā konfekte, ir bijis sists, servisa grāmatiņā iztrūkst apskates lapas no gadiem, kad transportlīdzeklim ir konstatēti defekti. Bet ja nu gadījumā esiet nolēmis nolūkoto auto pirkt, uzstājiet uz to, ka vēlieties kārtīgi iztestēt to uz ceļa, jo manā gadījumā es netiku tālāk par pārsimts metriem līdz konstatēju defektus ari ritošajā daļā.

Es carline - Krāpšana, nepatiesa informācija par auto

Krāpšana, nepatiesa informācija par auto Nesen iegādājāmies auto. Pēc skata jau kā iepriekš minēja pārējie. Tādi sāpūsti, saspodrināti ar visu ko. Pie pirkšanas brīža sākas brīnumi un uzrodas visādi slēptie maksājumi, auto pēkšņi nepieder placim utt... Ar to vel nebūtu gana, arī parskaitot naudu pieprasa vel 50eur, jo neesot pareizā summa. Protams, paša neizsekota vaina, bet nu tomēr, melo acīs skatīdamies. Jau pēc parsimt km nobraukšanas sākas problēmas. parādās skaņa motortelpā, atsakās (AC), un dators sāk parādīt visādas kļūda...

Es carline - Krāpšana

Krāpšana 100%piekrītu iepriekš minētām sūdzībām. Šis placis ir viens musoru placis. Nopirkām auto... Vizuāli izskatījās kā oga, taču pēc nedēļas sākās problēmas ar elektrisko daļu un visu pārējo. Šis ežus tā saucamais, šīs miskastes ieved no leišiem... Tad seko krūmu elektriķi, kuri visu noslēpj, nodzēš utt. Kad gājām auto reğistrēt; tad šis nobrīdināja, lai pie reğistrācijas saka, ka paši esam auto atdzinuši. Rodas jautājums, kāpēc? Atbildēšu: lai nebūtu jāmaksā valstij nodokļi. Ceru ka vid pildī...

Es carline - Sludinājums

Sludinājums Noskaties ss.lv auto tieši no šā tirgotāja ... rakstīts cena norādīta ar reģistrāciju un jaunu TA. Aizbraucot apskatoties auto un sākot runāt par pirkšanu sāk teikt ka šis auto vēl nav bijis nemaz ss.lv un cena ir bez reģistrācijas un jaunas TA.

Es carline - Meli par auto stāvokli

Meli par auto stāvokli Tātad bijām šeit apskatīt auto! Sludinājumā norādīts ka ir eksportēts no Vācijas. Bet apskatot dokumentus vieni vienīgi Franču brīnumi tur ir. Labi nākamais solis salīdzinām šasijas un tavu brīnumu mašīnai ir pavisam cita šasija nevis kā norādīts sludinājumā. Visām mašīnām gan saloni gan arī ārpuses nopūstas ar spīdīgu drazu lai neredz skrāpējumus. Mašinas piečibinātas lai tik kustas kādu mirkli uz priekšu. Vienu vārdu sakot ŠROTI! Varu apgalvot kad vismaz 90% ja ne visi 100% ir LT mašinas.

SIA ES carline - Mašīnas ar nezināmām vēsturēm un vieni vienīgi meli.

Mašīnas ar nezināmām vēsturēm un vieni vienīgi meli. Šis placis tirgo mašīnas kas ir piebeigtas uzčibinātas lai kustas un viss. Nekā normāla! Skatās acīs un melo vienā melošanā. Nopērkot auto pēc 3 dienām sākas problēmas ar turbīnu un sprauslām. es carline visi auto ir no Lietuvas kaut sludinājumos norādīt ka automašīnas nākušas no Vācijas. Šeit var mašīnu pirkt ja esi gatavs uzreiz automašīnā investēt aptuveni 1000eiro un vairāk. Visi auto sapūsti ar kaut kādu spīdīgu drazu lai nevar nedz švīkas uz virsbūves ne salonā. Turaties pa gabalu no šī tirgoņa!

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes