Eco Taxi

Eco Taxi Riga SIA
Adrese: Anniņmuižas bulvāris 41 - 154
Rīga
Latvia - LV-1067
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 27006006
Darba laiks: 0:00 - 24:00
0:00 - 24:00
0:00 - 24:00
0:00 - 24:00
0:00 - 24:00
0:00 - 24:00
0:00 - 24:00
Kategorija: Auto / Transports  •  Taksometru pakalpojumi
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

8%
Sūdzības
6
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
3
Apskatīt statistiku

Eco Taxi - Sūdzības un atsauksmes

Eco Taxi - Nožēlojams serviss

Nožēlojams serviss Nepieciešams taksis-zvanu 40 minūtes pirma noteiktā laika. Teritorija - Rīga. Atbild dispečere. Nosaucu adresi, uz kuru jābrauc, un noprasu, vai bus laicīgi. Jā, jā, nekādu problēmu. Noteiktajā laikā ne miņas no ecotaxi, arī sazvanīt i neceri. Tuvāko 20 minūšu laikā ne kāds piebrauca, ne atzvanīja. Ja ir kāds steidzams brauciens (uz lidostu, ārsta izmeklējums, utt.) šši būtu pēdējā kompānija, kurai vajadzētu zvanīt.

Eco Taxi - Slikts serviss

Slikts serviss Jau 7dien pasūtīju taksi uz 6.00 pirmdienas rīta braucienam uz lidostu un jāsaka, ka, diemžēl, viss bija slikti. Taksis kavēja vairāk kā 10 minūtes. Nepiebrauca tur, kur viņu gaidīju (biju norādījis pasūtot, divas reizes) , nerunāja latviski, bagāžniekā bija neaizsegta riepa un citādas mantas (tāpēc labi, ka man bija mazais koferis, jo lielajam vietas nebūtu bijis) , un tad visu laiku brauca pārsniedzot ātrumu. Never again. Nebrauciet.

Eco Taxi - Slikts serviss

Slikts serviss Meitenes, kas atbild uz izsaukumiem atklātā tekstā sūta klientus 3 mājas tālāk. Viena vienīga mātes valoda. Poshol ti utt. Gribat krievu ģerevņu - ECO taxi ir domāts tiesi priekš jums. Nekad neizmantošu šo kompāniju! Arī visiem saviem draugiem un paziņām ieteikšu nekad neizmantot šo kompāniju. Mēs dzīvojam civilizētā valstī, bet šīs, lai uz putleristānu pie padauzām brauc!

Eco Taxi - Bezatbildība

Bezatbildība 2017.gada 2. augusta no Strugu ielas 2A no rita plkst. 5.25 pasutijam EKO taxi,lai lietus un perkona laika noklutu lidz Zinatnu akad. augstceltnei ar koferiem uz ekskursiju autobusu.EKO taxi darbiniece pierakstija pa tf. musu vardus,uzvardus un tf. numurus.Busot jagaida lidz 30 minutem.Labi,gaidisim!Kad laiks pagaja,zvaniju atkal.Darbiniece teica,ka taksis nebusot,jo esot atvalinajumaa,vina jau esot bridinajusi,KA ILGI BUS JAGAIDA! Skrejam,klupdami,krizdami pa lietu ar somam,koferiem un...

Eco Taxi - Krimináls serviss

Krimináls serviss Noķèru taxi no Candera ielas šodien lìdz Jùrkalnes ielai. Maksimàli 1km. Pie izkàpšanas pèc samaksàšanas noràdìju taksistam par neadekvàto cenu attiecìbà pret cenràdi(vajadzèja bùt apm eur nevis eur 1.50) un viņš sàka bļaut uz mani un gribèja vest atpakaļ uz iekàpšanas punktu. Paspèju izlekt.. Biju nobijusies, esmu šoká un bùtu gatava iet uz policiju par šàdu attieksmi. Man kà sievietei tas bija àrkàrtìgi nepatìkami! Nevienam neiesaku braukt ar tik nelìdzsvarotiem šoferiem...

Eco Taxi - Slikts serviss

Slikts serviss Jaungada naktī tika izsaukts taksometrs eco taxi, izmantojot internetu ecotaxi.lv mājas lapu. Pagājušas 3 dienas,neviens nav atbildējis, uz telefona zvaniem neatbild, lai gan pasūtījums ir reģistrēts. Un tas nav pirmo reizi, kad reģistrē izsaukumu, taču nereaģē uz to, vēl jo vairāk, ja esi ar to rēķinājies, šīs firmas nolaidības dēļ rodas pašam zaudējumi, nenokļūsti laikā un vietā, kur ir plānots.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes