Dolce Donna

Empire - M SIA
Adrese: Dzirnavu iela 67
Rīga
Latvia - LV-1011
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 67285448
Informācija: Juridiskā adrese
Visvalža iela 7 - 10,
Rīga, LV-1050
Darba laiks: 10:00 - 21:00
10:00 - 21:00
10:00 - 21:00
10:00 - 21:00
10:00 - 21:00
10:00 - 21:00
10:00 - 20:00
Kategorija: Tirdzniecība

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
3
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Dolce Donna - Sūdzības un atsauksmes

Veikals Dolce Donna, Sia Empire M - Krāpšana

Krāpšana Nodokļus atskaita, bet nemaksā. Liek sev kabatā. Alga neadekvāti māza. Darba apstākļi - briesmīgi- nav vietas kur paēst, ne pārģērbties , ne spoguļa. Ar pārdevējam nerēķinās. Ar jauno preci veikals nepapildinās - nav izvēle. Tirgojam ar veciem modeļiem, kuriem nav ne īzmera, ne krāsas un kvalitāte ari nav laba. Ar laiku viss sliktāk un sliktāk. Labs t/c, bet veikaliņš izskātās bedīgī.

Dolce Donna - Nekvalitatīvas kompresijas zeķes

Nekvalitatīvas kompresijas zeķes Nepērciet kompresijas zeķes veikalos Dolce Donna!!! Pēc ārsta ieteikuma iegādājos kompresijas zeķes, kurām pēc nepilna mēneša lietošanas sāka plīst papēdis. Jāatzīmē, ka jau pērkot, zeķubikšu iepakojums izskatījās izbalējis un pāris gadus nostāvējis, bet tad tam nepievērsu īpašu uzmanību. Kad jautāju, vai ir iespējams zeķubikses samainīt, jo tām būtu jākalpo vismaz 6 mēneši, man piedāvāja veikt ekspertīzi par savu naudu, jo nekādu garantiju nedodot. Kad neatlaidīgi uzstāju, ka tas ir rūpnīca...

Veikals Dolce Donna - Pārdevējs neko nezin par savu preci

Pārdevējs neko nezin par savu preci Veikalā Dolce Donna man nepatika apkalpošana. Pārdevējs ir slikti apmācīts, neko nezin par savu preci, nevar piedāvāt aizvietotāj preci. Runā rupji, it kā es viņam traucēju pļāpāt pa telefonu. Nemaz nemēģina ieinteresēt pircēju ar sava veikala preci. Nezināju, ka šājā veikalā ir arī medicīnas zeķes. Vispār nekādas informācijas par to. Kopumā pretenzijas pret veikala pārdevējiem. Var atrast labāk izglītotus un kulturālus cilvēkus.

O olga 26.08.2009
Komentāri 8 Tirdzniecība

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes