DirectMarketing OU

www.naturelab.lv
Adrese: Narva mnt 5,
Tallinn
Latvia - EE-10117
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 66013012
Darba laiks: 9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Tirdzniecība  •  Interneta veikali

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
11
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

DirectMarketing OU - Sūdzības un atsauksmes

Directmarketing Ou - Ilglaicīga nervu bendēšana

Ilglaicīga nervu bendēšana Vienreiz pieteicos bellalab konkursam, un kopš tā laika nu jau gadiem zvanās un neliek mieru, kaut visus viņu numurus bloķēju. Desmitiem reižu esmu teikusi lai izdzēš manu numuru no datu bāzes, bet jau pēc neilga laika zvana atkal nepazīstams numurs, sauc manu vārdu uzvārdu un jau gatavojas kaut ko reklamēt. Katru dienu kad saņemu zvanu no šiem prusakiem, visa diena ir sabojāta, jo nu cik var.

Directmarketing Ou - Krāpšana, uzbāšanās

Krāpšana, uzbāšanās Vienreiz laimēju Facebook konkursā kapsulas, kuras nemaz nepiegādāja. Uzrakstot, ka neko neesmu saņemusi, atsūtīja, bet no tā laika zvana katru nedēļu jau 2 gadu garumā.Saku katram kas zvana, ka man viņi jau pieriebušies, vienalga pēc nedēlas zvana nākamais.Rakstīju uz viņu info e-pastu, lai izņem manu numuru no datu bāzes, nekas nemainās. Drausmīgs kantoris. Un izrādās manai mammai arī piedāvaja bez maksas sejas maskas, bet pievienots bija rēķins par 40 eur, ko mamma vieglprātīgi samaksāja. Nav skaidrs kā no viņiem atkratīties.

Directmarketing Ou - Apkrāpj pensionārus!!!

Apkrāpj pensionārus!!! Arī mans tētis, kurš ir pensionārs saņēma šīs tabletes un rēķinu 96,90€ vērtībā. Viņš nekādas tabletes nav pasūtījis un līgumu ar nav parakstījis. Mums nevajag vitamīnus 100€ vērtībā. Šī ir acīmredzama pensionāru apkrāpšana. Tabletes nosūtījām atpakaļ. Un, protams, tētim pašam par sūtīšanu bija jāmaksā. Kā nav kauna tā apkrāpt vecus cilvēkus?!?!

Directmarketing Ou - Kvalitāte

Kvalitāte Sveiki! Vēlējos uzzināt produkta kvalitāti. Vai vispār tos var lietot, jeb sastāvs ir nezināms? Lūdzu, padalāties ar pieredzi kas ir lietojuši. Draudzene sāka lietos un viņai sākās vemšana un slikta dūša. Varbūt nedrīkst lietot vairākus uztura bagātinātājus ar vitamīniem kopā? Gaidīšu kādas atsauksmes vai sūdzības tieši par produktu sastāvu. Paldies!

Directmarketing Ou - Krāpšana

Krāpšana Krāpšana izmantojot pensionāru neaizsargātību. Personai (94) it kā tabletes nogādā pasta kastītē. Līguma - nav. Tā kā viņa neko tādu neatceras un nevar apmaksāt, rēķinu nodod parādu piedzīšanas - Intrum, SIA. Tas protams ļoti emocionāli iespaido mammu. Tā ir negodīga komercprakse un es celšu sūdzību. Neskaidri kā kompānija tikusi pie viņas datiem.

Directmarketing Ou - Slikts serviss

Slikts serviss Nekaunīgi uzbāžas. Neņem vērā, lūgumu izdzēst datus, jo nevēlos saņemt piedāvājumus. Visu laiku zvanās un katru reizi sāku, lai dzēš mani ārā no datu bāzes, viņi Saka ka to izdarīs, bet tā arī nekas no tā nav noticis. Un turpina zvanīt. Un no jauna piedāvāt savu produktu, kas man vispār neinteresē. Kā, sāku kāpēc nav mani dati izdzēsti, atbilde ir viena neko par to nezina. Bet viņi sarunas sākumā vienmēr Saka ka saruna tiek ierakstīta.

Directmarketing Ou - Выставление счёта 44,95 евро в качестве долга

Выставление счёта 44,95 евро в качестве долга Оплата по счёту 0229430-017 была произведена 11.07.20 - 20.00 евро и 13.07.20 - 24,95 евро. Бухгалтерия в каждом последующем счёте выставляет сумму 44,95 евро в качестве долга. Разберитесь, пожалуйста. Клиент № 0229430, Евгения Poltaracka.

Directmarketing Ou - Tik pa ausīm braukā

Tik pa ausīm braukā Iesmērēja tabletes, iestāstīja, ka ļoti nepieciešamas, bet to ka grūtniecēm nedrīkst, pat neieminējās. Iesāku lietot un tad kad izlasīju tūlīt pat izmetu ārā. Un ja tas atstās kādas sekas, kas par to atbildēs? Summa arī nav mazā 54.95. Tagad pieprasa samaksu, jo es apņēmos par tādu apmānu un krāpšanu nemaksāt. Atsūtīja vēstuli ar draudiem par parādu piedziņu. Tieši tā pat varu arī viņus iesūdzēt tiesā par nepatiesas informācijas sniegšanu, par manīšanu. Tik pa ausīm braukā, krāpnieku, neliešu bars.

Directmarketing Ou - Totāla krāpšana

Totāla krāpšana Radiniekam piezvanīja un iestāstīja muļķības, ka obligāti jāiegādājas astaxanthin iepakojumā 90 tabletes. Visādi motivējuši, nu, un viņš kā naivāks cilvēks, padevās. Atnāca rēķins par 44,95 eur (!) , lai gan internetā atrodams, ka astaxanthin forte 90 kapsulas maksā 13,04 eur, bet vienkārši astaxanthin 90 kapsulas maksā 14,00 eur. Večukam samelots, ka Cena ir izdevīga un, ka to pārdod aptiekās. Nav tādas preces aptiekās, mēs pārbaudījām. Tā kā šim cilvēkam nav internetbankas un tamlīdzīgu...

Mando skuvekļi, DirectMarketing OU - Krāpšana

Krāpšana Zvanīja no numura 63470932 tipa jauna firma "tn - tride" un piedāvāja skandināvu kvalitātes Mando skuvekļus, esot ļoti labi nesaturot niķeli, īpaši labs alerģiskām ādām uttt, beigās atsūta kaut kādus nezināmas izcelsmes skuvekļus, kuriem no skandināvu kvalitātes nav ne smakas. Pēc skūšanas seja izsitās un sāka niezēt. Uz papīriem jau firma Direct Marketing eu, es jau esmu iestājies automātiski klubā kur man tik tie asmeņi sūtīti automātiski. Taka viens liels žuļiku kantoris. Un ja gribot...

Directmarketing Ou - KRĀPNIEKI

KRĀPNIEKI Nekad neko nepērciet no DIRECTMARKETING OU pa telefonu piedāvātās produkcijas----pārdot nederīgus, vecus produktus--atsūta safabricētus rēķinus.

A atile 01.05.2014
Komentāri 3 Pārdevēji

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes