Berga foto

Berga foto pakalpojumi SIA
Adrese: Biķernieku iela 15/1
Rīga
Latvia - LV-1039
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 67523344
Darba laiks: 10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Māksla / Daiļrade  •  Foto
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
27
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Berga foto - Sūdzības un atsauksmes

Berga Foto - Neatdod kļūdaini ieskaitītu naudu

Neatdod kļūdaini ieskaitītu naudu Iegādājos digitālos failus, bet kļūdas pēc grozā bija ielikts daudzums 3. Pēc būtības digitālie faili tiek ielādēti vienreiz, bet šajā gadījumā Cena attiecīgi x3 ierēķināta. Diemžēl, kļūdu pamanīju tikai pēc apmaksas. Uzreiz sazinājos ar atbalstu, bet tur kategoriski atteicās atdot naudas pārmaksu. Vienīgi varot uztaisīt kādas citas preces. Izvēlējos par pārmaksāto summu foto rāmīšus. Atbildēja, ka to arī nevarot, var tikai foto izdrukas bez rāmja vai vēl kāda cita noformējuma. Nebija...

Berga Foto - Slikts servis, bojātas bildes.

Slikts servis, bojātas bildes. Šis foto uzņēmums fotogrāfēja dārziņa bērnus. Bildes tik briesmīgas, ka raudāt gribas. Izsplūdumi uz sejiņas, šķības miglainas actiņas, nedabiskas. Nesakārtotas bērnu drēbītes, nekoriģēta stāja. Briesmīga kvalitāte un komunikācija. Esmu tik vīlusies un tiešām no sirds neiesaku šo uzņēmumu un fotogrāfus. Kvantitāte, ne kvalitāte!

B Beka 123 11.12.2023
Komentāri 2 Foto

Berga Foto - Slikts serviss, nozaudētas fotogrāfijas

Slikts serviss, nozaudētas fotogrāfijas Neiesaku jebkādus darījumus ar šo uzņēmumu. Slikts serviss, nevīžība, attieksme nekāda. Netikām pie bildēm, jo uzņēmums ir nozaudējis fotogrāfijas, un apgalvo ka bērns nav piedalījies fotosesijā. Skolotājas un bērns apgalvo pretējo. Ļoti patīkami kad 3 gadu laiku pirmo reizi mūsu pirmsskolas iestādē ierodas fotogrāfs un gatavojies šim pasākumam un beigu beigās paliec bez bildēm. Atļauja iepriekš tika parakstīta, tāpēc no vecāku puses viss ir izdarīts.

S Santa Čirpuse 13.12.2022
Komentāri 0 Foto

Berga Foto - Ilgstoši nepiegādā bildes

Ilgstoši nepiegādā bildes Bērnus bildēja, bet bildes neesam saņēmuši, gandrīz trīs mēnešus. Kāda jēga bildēt, ja netiek galā ar apjomu. Visi vecāki tagad jau dusmīgi. Man peronīgi tās bildes vairs nav aktuālas pēc tāda laika. Kā arī vairs neapmeklējam šo bērnu dārzu.

S Saulīte2010 17.08.2021
Komentāri 0 Foto

Berga Foto - Slikts serviss

Slikts serviss Получили сегодня школьное фото. Это просто ужас какой то. На индивидуальном фото то плечо, то нога обрезаны. Это ж как надо фотографировать. ! Так можно и на телефон сфоткать и будет лучше. Фото с другом вообще размытый фон. Школа больше не будет пользоваться их услугами и никому не советуем.

Berga Foto - Давно не видела ничего ужаснее.

Давно не видела ничего ужаснее. Сегодня получили фото класса и драугу фото. Реально в шоке. Совершенно дикий фон на драугу фото, дичайший. Размытые лица! Абсолютно! Никакой резкости! Дети лучше снимут. Фото класса-мутное абсолютно, блеклые цвета. Первый раз вижу такое ужасное качество фотографий за последние10 лет! До этого года-был другой фотосервис в школе. В общем, никому никогда не посоветую berga foto! Возмущена!

Berga Foto - Slikts serviss

Slikts serviss Par Bergafoto Fotografu var strādāt jebkurš, kam ir pirksti, lai spiestu fotokameras pogu. Bērni uz foto izskatās briesmīgi. Dzīvē gan ir skaistāki. Un atsevišķi vajag pieminēt pozas. Tā šķiet, ka fotografs padara visu, lai tikai bērns uz foto pats sevim nebūtu līdzīgs. Par diezgan lielu naudu, tik vāja kvalitāte.

I Ilo6kaM 15.11.2019
Komentāri 2 Foto

Berga Foto - Korupcija

Korupcija Skolas, bērnudārzi, u.c. izglītības iestādes ir izvēlējušies šo iestādi. Nav skaidrs kādēļ? Korupcija? Pēc būtības: šī iestāde absolūti ir vienaldzīga pret gala patērētāju — bērnu vecākiem/pašiem bērniem. Sakomunicējama šī iestāde nav, autoatbildētājs (naudas pelnītājs) nepārtraukti deklarē par operatoru aizņemtību (visi 1.5 operātori aizņemti). Liekas, uzņēmums nodarbojas ar lobētu darbību.

W w0 16.05.2019
Komentāri 2 Foto

Berga Foto - Nekvalitatīvs pakalpojums

Nekvalitatīvs pakalpojums Kā var nofotografēt bērnu ar šķībām brillēm, vai matu stīpiņu, kas uzkritusi meitenei uz pieres? Vai tad skaidri nav redzams, piem. , ka briļļu kātiņš ir iegrūsts matos nevis atrodas aiz austiņas? Viena uzacs redzama, otra - nē. Bildē taču seju, nevis sēdvietu! Kā var strādāt šādi fotogrāfi. Vecāki pucē bērnu, cer uz kvalitatīvu nevis izkropļotu bildi. Bijām noskaņoti pasūtīt daudz un dažādas mantas ar bildi, sagādāt prieku sev un bērnam. Bet rezultātā ir dziļa vilšanās. Ir sajūta, ka fotogrāfi...

Z Zannaf 16.05.2019
Komentāri 5 Foto

Berga Foto - Отвратительный сервис

Отвратительный сервис Отвратительный сервис. Заказали у них фото 02.04.2019, прошёл месяц, фото так и не получили. Пару недель назад созванивались с ними, сказали, что решат вопрос с доставкой и вышлют все фото нам на почту но, видимо решили особо не напрягаться и просто забили. На звонки больше не отвечают, на почту тоже. Полный игнор. Беготня за ними и выбивание того, за что мы заплатили уже месяц назад начала утомлять. Если в ближайшее время вопрос не решится, буду принимать меры.

M MarinaRa 09.05.2019
Komentāri 0 Foto

Berga Foto - Slikta kvalitāte

Slikta kvalitāte Ar bildēm es un mana klase esam šausmīgi neapmierināti, fons neatbilst bildei, gandrīz katram skolēnam ir apgriezta galva vai cita ķermeņa daļa, portreta bildēm noņēma visas dzimumzīmes, bildes ir metamas ārā, jo neviena dokumentā bildes nederēs. Draugu bildēs skats novērsts citur. Fons pats pa sevi uzlikts nekvalitatīvi! Nākošgad skola atsakās no firmas pakalpojuma!

L LīgaSilga 18.04.2019
Komentāri 1 Foto

Berga Foto - Slikts serviss

Slikts serviss Labdien. Esmu ļoti neapmierināta ar Berga foto fotogrāfa darbu. Pirmo reizi gribēju izmantot pakalpojumu pasūtīt bildes internetā. Ieraugot bildes, man pārgāja vēlēšanās tās pasūtīt. Ļoti paviršas. Par piemiņu domāju pasūtīt vienīgi klases bildi. Klase vienkārši nostājusies pie sienas un nofotogrāfēta, bez nekāda fona. Bilde maksā 2€ plus 50 centi komisijas maksa, jo es neko citu nevēlos pasūtīt. Uzskatu, ka tā ir krāpšana. Neiesaku izmantot šīs firmas pakalpojumus.

L Laura999 25.03.2019
Komentāri 0 Foto

Berga Foto - Bojăjums

Bojăjums Sveiki, slikta pieredze ar berga foto. Bērnam bērnu dārza grupiņas kopbildē tika sabojāta seja. Tika sagrozītas acis katra uz savu pusi. Jautājot kompānijai kādēļ tā darrījāt, saņēmām atbildi, ka esot " taisnots" skatiens, jo bērns neesot skatijies kamerā! Bet bērns ir bērns viņš skatīsies jebkur, nevis tur kur vajag! Pieprasijām orğinālu lai uzrāda, foto jā bija skatiens vērsts kaut kur citur. BET tas nenozīmē,ka drīksts bojāt bērnam seju. Vel pie tam ļoti nekvalatatīvi! Ja neprot strādāt ar...

Berga Foto - Slikts serviss

Slikts serviss Vienkārši draņķīgs serviss, bildēts bērnudārzā, mūsdienās ir visādas tehnoloģijas,, ja nemāk darīt savu darbu tad labāk to nedarīt! Portreta bildē redzams ka bērns tiek turēts ar varu, cilvēka rokas ir redzamas kas bildē! Var jau ar fotošopu to labot ja nepraša bildē. Vnk fuj serviss!

M Mazaa 24.11.2018
Komentāri 2 Bērni

Berga Foto - Slikts serviss

Slikts serviss Sveiki! Esmu arī ļoti neapmierināta par Berga foto izpildi. Manam dēlam zem kreisās acs ir paliela dzimumzīme. Saņemot bildes, es biju šokā, jo ar fotošopa palīdzību dzimumzīme tika noņemta nost. Uzskatu, ka tas nav normāli. Pat mums vecākiem nepajautāja vai esam ar mieru ņemt nost. Tas ir pārkāpums. Fotogrāfējāmies bērnudārzā.

M Monta 22.03.2018
Komentāri 2 Bērni

Berga Foto - Slikts Serviss

Slikts Serviss Sprauž batonus ausīs... Piedava pakalpojumus kurus nespej nodrošināt - respektīvi - bērnu foto pasūtījām bērnam foto caur bērnudārzu - un gribējām arī drauga foto - bērni tika safotografēti - bet bildes nav iespējams dabut - jo bilzu neesot - citas ir - bet draugu foto nav iespējams dabūt - jo viniem itka nav to foto - lai gan (100%) bērni tika nofotografēti kopa un atseviski - esmu vilies un noteikti busu pret - šis kompānijas turpmāko fotografēšanu mūsu izglitibas iestādē.

W Wicked 21.03.2018
Komentāri 2 Foto

Berga Foto - Slikts serviss, no mājas lapā solītā nav nekā.

Slikts serviss, no mājas lapā solītā nav nekā. Savā mājas lapā firma berga foto raksta: "interesantas un kvalitatīvas bērnu fotogrāfijas ir mūsu ikdiena jau vairāk nekā 10 gadus. Daudzu gadu gaitā esam sapratuši, ka viss jaunais patiesībā ir labi aizmirsts vecais, tādēļ, ieviešot jaunas idejas, vienmēr domājam, lai fotogrāfijas būtu piemērotas dažādu klientu gaumēm un arī pēc daudziem gadiem saglabātu savu šarmu. " izrādās ka tā nav patiesība. Nezinu kāpēc bērna dārziņā ir šo firmu izvēlējusies. Tā bilžu kvalitāte laba, bet kad caur...

S Saules siltums 25.12.2017
Komentāri 1 Foto

Berga Foto - Slikta kvalitate

Slikta kvalitate Šogad mūsu bērnudārza grupā daudzas bildes bija drausmīgas! Fotogrāfs neseko līdzi bērna izskatam (saburzīta drēbe, šķība bante utt). Fotogrāfam būtu jāteicas uz LABU bildi, jārunā ar bērnu, jāatrod kontakts. Bet te iespaids, ka ir tieksme tikai uz kvantitāti un "ka tik ātrāk izdarīt un aiziet". Pašas bildes (izgrieztās, piem, magnēti) ir ļoti nekvalitatīvas - greizas malas, lien ārā "diegi" no melnā pamatnes ... drausmīga vilšanās!

F Flavia 05.02.2017
Komentāri 3 Foto

Berga Foto - Krāpšanās, slikts serviss

Krāpšanās, slikts serviss Uzmanību lielapjoma pasūtītājiem (skolas, bērnu dārzi, u.t.t.) ! Uzņēmums netiek skaidrībā ar pasūtījumiem. Pirmkārt - neizpilda termiņos, otrkārt - nejūtās vainīgi, treškārt - paņem naudu, bet neko neizdara. Un kronis visam - viss 1.5 cilvēku liels kolektīvs mierīgi aiziet atvaļinājuma, savācot naudu, liek gaidīt pasūtījumu līdz laikam, kad "kungi/kundzes" kārtīgi atpūtīsies.

W w0 30.06.2016
Komentāri 0 Foto

Berga Foto - Foto kvalitāte

Foto kvalitāte Briesmīgas, briesmīgas foto! Skolēnu kopīgas foto ir vienkārši šausmīgas!!!Skolas sapulcē būs jāpaceļ jautājumu par Bergas foto, lai nākamo reizi tiek izvēlēts kāds cits pakalpojuma sniedzējs.

F foto 24.11.2015
Komentāri 2 Foto

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes