www.sudzibas.lv Berga foto Slikts serviss!!!!

Berga Foto - Slikts serviss!!!!

Nu kārtējā sūdzība par šo uzņēmumu. Vai nu jāmaina fotogrāfi kas prot strādāt, vai vienkārši jāklapē ciet! Esmu dzirdējusi daudz sūdzības, un pašai ir bijis, ka neapmierina bildes utt, bet tā, ka bilžu nav vispār... Vēl nebija bijis. 19.03.2026. Notika dārziņā fotogrāfēšanās, protams agri cēlāmies, pucējāmies un pinām matus. Bērns ļoti priecīgs gaida bildes... Saņemam lapu ar pieejas kodu, ejam iekša, a tur tikai grupas foto. Runāju protams ar audzinātājāsm, kuras apgalvo 100%, ka mans bērns fotografējās, un visi fotografējās, nav tā, ka kāds nebūstu fočējies. Tad sazinos ar Berga foto, izstāstu visu situāciju, uz ko saņemu atbildi pāris minūšu laikā, ka tādas fotogrāfijas viņu arhīvos nav un, ka bērns nav fotografējies. Nopietni? Visi apliecina, ka ir. Uzskatu, ka pa pāris minūtēm nevar pārbaudīt nemaz arhīvus kārtīgi, lai vismaz mēģinātu labot kļūdu, tur vienkārši neviens negrib stādāt laikam. Sazinājos ar bērnudārza vadību, noskaidroju, ka šogad ir daudz sūdzību un kvalitāte tiešām ir ļoti neapmierinoša, līdz ar to sadarbība būs beigusies... Galīgi nav uzdevumu augstumos. Lūdzu neizvēlieties šos pakalpojumus.

S