Baltzelts

SIA BALTZELTS
Adrese: Ilūkstes iela 101-72
Rīga
Latvia - LV-1082
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 26691517
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
4
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Baltzelts - Sūdzības un atsauksmes

Baltzelts - Apkalpošana

Apkalpošana Briesmīga apkalpošana pārdevēja knapi 3 vārdus var pateikt valsts valodā, iegādājos gredzenu pēc 3 dienām izkrita akmens pārdevēja piedāvāja servisu no kura atteicos jo uzskatu ka izstrādājums neatbilst kvalitātes standartiem ar lielu skandālu un tekstu ka man jānēsā koka gredzeni jo es neprotu nēsāt rotas lietas nauda tika atgriezta bet nekad vairs tur neko nepirkšu un citiem neiesaku!

E Eva 19.03.2024
Komentāri 0 Tirdzniecība

Baltzelts - Sliktas kvalitātes gredzeni

Sliktas kvalitātes gredzeni Ļoti sliktas kvalitātes gredzeni. Pirmajam gredzenam jau pirmajā vakarā izkrita akmens, piedāvāja labot, bet izvēlējos apmainīt pret citu. Otrajam pēc dažu mēnešu Valkāšanas, izkrita mazs akmentiņš. Pārdevēja apgalvo, ka nav izkritis, vienkārši palicis nespodrs. Tā cirkonijam esot. Interesanti kāpēc to nepasaka pērkot? Tad noteikti būtu izvēlējusies citu.

Baltzelts Sia - Kvalitāte, serviss

Kvalitāte, serviss Baltzelts veikali vilina ar brīnišķīgu piedāvājumu, atlaidēm visa gada garumā un plašu izvēli, kas, protams, nav mazsvarīgi pircējiem. BET tiklīdz ir kāda problēma,brāķis,tad tik sākas..neiedziļinoties sīkumos,kuri ilga vairākus mēnešus, iesaku 10 reizes apdomāt pirms esat izlēmuši kaut ko tur iegādāt! Jo es, kā klients (un te iedomājieties sevi!!!) tiku pazemota,apmānīta,risināju viņu problēmas ar viņu sadarbības partneri, nesaņēmu nekādu iniciatīvu, man tika melots un tērēts man...

M Maija 13.03.2016
Komentāri 1 Pārdevēji

Baltzelts veikals Galerija Riga - Apsudziba zagsana

Apsudziba zagsana Vakar tiku apsudzeta gredzena nozagsana saja veikala pec gredzenu piemerisanas! Tiku notureta apmeram 30 min apvainojumos, pazemojumos un stresa-ka esmu zagle! Ludzu izsaukt policiju, bet ne apsardze, ne pardeveja to nedarija-es ierados apciemot meitu no UK , bet so brauvienu-pateicotues Baltzelts veikala pardevejai atceresos uz muzu-Sadi pazemojis mani nav neviens muza Un uzskatu ka tas var notikt tikai LV-tatad iesaku visiem -ja gribat ekstremas izjutas, nekur nav talu jabrauc-atliek aiziet uz veikalu Un uzmerit gredzenu

J Juliet 28.11.2012
Komentāri 0 Pārdevēji

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes