AVEX

AVEX SIA
Adrese: Katlakalna iela 9
Rīga
Latvia - LV-1073
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 22003030
Informācija: AVEX ir video un audio tehnikas interneta veikals.
Darba laiks: 10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Elektronika un Tehnika  •  Elektronikas un Tehnikas veikali
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
4
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

AVEX - Sūdzības un atsauksmes

Avex - Briesmīga attieksme

Briesmīga attieksme Briesmīga attieksme pret klientu. Pirms braucu pēc preces (telefona vāciņa) , piezvanīju, lai noskaidrotu, vai ir uz vietas, vai varu braukt, attieksme zem katras kritikas jau telefona sarunā vien. Atbraucu un prasu konkrēto mājas lapā redzamo vāciņu, nepieklājīgi atrūc, ka tāda nav un citus nedos apskatīt, rādu viņiem uz citu preci, to arī nedos apskatīt. Aizrādu viņiem par šausmīgo attieksmi pret klientu, uz ko uzsāk vārdisku apvainošanu paceltā tonī, vēl pieminot šī brīža likumus, ka nevar...

Avex - Отвратительный сервис

Отвратительный сервис Отвратительный сервис. Купил защитное стекло nillkin для samsung galaxy s10 plus, отпечаток пальца работать отказался. Когда я приехал к ним и предложил купить у них еще одно стекло (кстати стекло не из дешевых стоит 21.99 евро) что бы они при мне его наклеили и проверили работу отпечатка пальца они попросту отказались мотивируя тем что у них очень пыльно (как будто это не магазин а цементный склад) и предложили мне (вы только вдумайтесь) поклеить стекло в ванной.. Специально просмотрел весь интернет и нигде не нашел упоминания ванной при поклейке стекла на смартфон.

Avex - Slikts serviss

Slikts serviss Briesmīga komunikācija. Neprofesionālisms austākajā pilotāžā. Pajautāju vai ir iespējams iegādājoties skaļruņu pāri iegūt kādu atlaidi, un pajautāju vai varbūt var ieteikt tad kādu citu modeli. Attieksme fascinējoša... Čats ir sācies personas informācija (lūdzu, atjauniniet informāciju par sevi.) sveiki! Sakiet, vai ir iespējama kāda atlaide pērkot 2 gab magnat monitor supreme 2002 grīdas tipa akustiskā sistēma? Avex.lv pievienojās čatam avex. Lvsveiki pie konkurentiem skatos pāri...

Avex - Krāpšana

Krāpšana Avex nevis pārdod tumba, bet krāpj klientus, tumbas pakaļ darinājums no Ķīnas, ierakstīju sliktu atsauksmi par to saņēmu draudus, neuzķeraties uz krāpniekiem. Ir citi veikali kur pārdod uzticamu preci, pameklējiet internetā pēc modeļa nummura.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes