August Serviss

August Latvia Serviss SIA
Adrese: Brīvības iela 40-27
Rīga
Latvia - LV-1050
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 20010699
+371 26067676
Informācija: Bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārta, notekūdeņu attīrīšanas iekārtu tirgotājs.
Darba laiks: 8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Būvniecība
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

13%
Sūdzības
2
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
1
Apskatīt statistiku

August Serviss - Sūdzības un atsauksmes

August Serviss - Ļoti uzticams uzņēmums

Ļoti uzticams uzņēmums Šodien saņēmu sūtījumu no interneta veikala. Ļoti patīkama iespaida atstāja komunikācija ar veikala darbinieci, ātra un uzmanīga piegāde ar "Venipak" kurjeru, kā arī rūpīga iepakojuma un produktu svaiguma kvalitāte. Interneta veikalā ir izstrādāta ērta saskarne preču izvēlei, priecējoši pārsteidz dažādie maksāšanas veidi. Īpaši vērtīgi ir tas, ka preces no veikala tiek piegādātas pat uz laukiem. Ļoti uzticams uzņēmums ar profesionālu komandu. Ar prieku novērtēju jūsu darbu.

August.lv - Система очистки работает неполноценно, дорогая цена за обслуживание

Система очистки работает неполноценно, дорогая цена за обслуживание Плохо проработаная система дренажа (инфилтрационного поля). Вода не успевает дренироваться, в следствии чего колодец переполняется. Поле забивается, уровень поднимается, все начинает переливаться с ондого сосуда в другой и ил и т. д. Разговор о платном сервисе узнал только после установки. После замены верхнего слоя грунта (песка) под камнем, система работает до полугода, потом очередной гемор. Много разговоров о погодных условиях или высоких грунтовых водах со стороны сервиса, но после смены...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes