Astra Logistic Ltd

Astra Logistic Ltd SIA
Adrese: Lidosta „Rīga”, Ziemeļu iela 4
Lidosta Rīga
Mārupes nov.
Latvia - LV-2167
(Biroja adrese)
Tālrunis: +371 67969360
Fakss: +371 67969361
Kategorija: Auto / Transports
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
4
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Astra Logistic Ltd - Sūdzības un atsauksmes

Astra Logistic Ltd - хаос и невыплата зарплат

хаос и невыплата зарплат Первым делом если ищите рабочее место и видите вакансию от этой канторы проходите мимо. Катaстрофические задержки по зарплате, должны за несколько месяцев и долг все растёт и растёт. Никаких чётких дат по выплате зарплат нет, кидают как попало так еще и частями. Башенная текучка кадров, вечный геморрой, большинство сотрудников не вылезают из долговых ям и быстрых кредитов, фирма делает так чтобы ты влазил в всё большую яму и не мог из нее выбраться. Ни на что рассчитывать нельзя, не дай бог...

Astra Logistic Ltd - Krāpšana

Krāpšana Ir parada par dažiem mēnešiem algu. Jūnija vispār nau nekas samaksāts no parādiem un protams ari par jūniju. Par sūdzībam tikai atbild vienu un to pasu,ja nepatik ejat prom,bet nu es domāju ka ja aiziešu tad vispār neko nesamaksās,vai nu gaidīšu gadus tris. Doties tam visam viniem neka netrauce tērēt naudu uz "Jūras Pērle" pasākumu Jūrmala.

Astralogistic ltd - Nemaksa darba algu

Nemaksa darba algu Nemaksa darba algu! Cilvēks kurš atnāk uz šo vietu strādāt, pirmo savu algu saņēm pēc 2 mēnešiem. Jo talāk strādā, jo sliktāk ar to iet! Maksa pa daļām, neregulāri. Martā cilvēki gaida algu par decembri... Tas viss ilgst jau daudzus gadus, firmai ir milzīgi parādi. Pat nedomājiet tur vērsties!

V Vasja123 06.03.2019
Komentāri 0 Pārējās

Astra Logistic Ltd - Nemaksa darba algu

Nemaksa darba algu Gribu paziņot, ka SIA "Astra Logistic Ltd." nemaksā darbiniekiem oficiālo darba algu. Pašlaik daudziem darbiniekiem netika samaksāta darba alga par jūliju. To viegli pārbaudīt pēc bankas izrakstiem. Visu laiku apsola, kā alga bus, bet...Ļoti lūdzu pārbaudīt šo firmu.Viņi atrodas pēc adreses Ziemeļu iela 4, lidosta Rīga, Mārupes novads.Valdes priekšsēdētāja - Ilona Anna Kuzņecova Ar cieņu.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes