Artūrs Laucis fotogrāfs

www.arturslaucis.com
Tālrunis: +371 26406636
Informācija: Fotogrāfs kurš specializējas dažādu pasākumu, svinību, kāzu un ballīšu fotografēšanā.
Kategorija: Māksla / Daiļrade  •  Foto
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

25%
Sūdzības
3
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
3
Apskatīt statistiku

Artūrs Laucis fotogrāfs - Sūdzības un atsauksmes

Arturslaucis.com - Necienīga un rupja attieksme pret klientiem

Necienīga un rupja attieksme pret klientiem Ar līgavaini bijām rezervējuši pakalpojumu no Artūra pagājušajā (2019.) gadā, lai nodrošinātu viesiem iespēju fotografēties pie foto kastes. Rezervējām laicīgi, jo mūsu kāzas ir augustā un zināju, ka daudzi šo pakalpojumu gribēs izmantot un daudzi augustā precas. Tad, protams, atnāca pandēmija un ir virkne ierobežojumu, tajā skaitā uz viesu skaitu kāzām. Viesu skaits šobrīd (uz 12.05.) ir atļauti 25 cilvēki. Mūsu kāzas bija uz 83 cilvēkiem. Loģiski, ka mēs nevaram organizēt savas lielās kāza...

Fotogrāfs Artūrs Laucis - Briesmīga attieksme

Briesmīga attieksme Noteikti neņemiet pakalpojumu "fotokaste" no fotogrāfa Artūra Lauča! Uzmešana augstākajā pakāpē - līgums paredz fotogrāfam tiesības jūs uzmest pāris stundas pirms pasākuma bez jebkādām problēmām! Klientam tādas tiesības nav - ja nonāksi komā, tāpat maksāsi, bet iemaksāto naudu neatgūsi.

A Arturinsh69 12.05.2020
Komentāri 2 Foto

Arturslaucis.com - Slikts serviss

Slikts serviss Ļoti iesaku uzmanīties no šī fotogrāfa un viņa sniegtajiem pakalpojumiem. Līgums uz 3 punktiem, pats izdomā savus noteikumus. Ja kaut kas nepatīk, tad uzsūta savu juristiņu, naudu nekad neatmaksās. Bilžu kvalitāte viduvēja, par to lētāku cenu var atrast labākus fotogrāfus.

L Labietis 12.05.2020
Komentāri 0 Foto

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes