Alltel

UNITED SIA
www.alltel.lv
Adrese: Matīsa iela 81
Rīga
Latvia - LV-1009
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 20119600
Informācija: Juridiskā adrese
Imantas iela 3A - 18,
Rīga, LV-1067

Ar garantijas apkalpošanas servisu Jūs varat sazināties:
Tālrunis: +371 220-71-220 (no plkst. 10.00 līdz 20.00)
Adrese: Rīga, Krasta iela 46 (T/C "Mols" 2. stāvs)
E-pasts: [email protected]
Mājas lapa: www.smartserviss.lv
Darba laiks: Katru dienu no 10:00 līdz 21:00
Darba laiks: 10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
0:00 - 19:00
0:00 - 15:00
Kategorija: Tirdzniecība

Uzticības reitings

100%
Sūdzības
5
Atrisinātas
5
Ar atbildēm
1
Apskatīt statistiku

Alltel - Sūdzības un atsauksmes

AtrisinātaAlltel.lv - Trix SIA - Negodīga komercprakse

Negodīga komercprakse Mājas lapā norādītās preču cenas ir vislētākās starp saldzini.lv. Starpību viņi cenšas piepelnīt piedāvājot piegādi par kosmisku cenu. Piemēram, par mobilā telefona piegādi ar omniva pakomātu prasa 15 eiro, lai gan standarta cena citos veikalos ir 3-4 eiro. Negodīga komercprakse un nekas vairāk, lai viņu interneta veikals salidzini.lv lapā būtu augšā ar lētāko preces cenu.

AtrisinātaAlltel.lv - Обман

Обман Продают айфоны побывавшие в сервисе как новые (N модели), с поддельными наклейками на коробке. С моим было пару проблем, отнёс его по гарантии в smart serviss, получил замену на экземпляр без косяков. Продавец в магазине - чел, который знает что продаёт и чем занимается его контора. Не советую связываться в этим магазином, ибо большая вероятность обмана. Так же можете посмотреть, как выглядит этот магазин, а именно он больше похож на сарай и я не шучу. Цены в подобных конторках низкие не просто так, так что имейте это в виду перед тем как решите сэкономить.

AtrisinātaAlltel.lv - Krāpšana

Krāpšana Ierodoties pakaļ pasūtītajam telefonam, konstatēju, ka iepakojums nav orģinālajā izpildījumā, telefonam nav nevienas aizsargplēves un virsma klāta ar speķainiem pirksta nospiedumiem. Uz manu iebildumu, ka mēģina iesmētrēt jauna telefona vietā lietotu, pārdevēji nostājās pozā, ka tas ir jauns un viss. Veikals darbojas zem vēl viena nosaukuma - yesmobile.lv.

AtrisinātaAlltel.lv - Slikts serviss

Slikts serviss Šajā internet veikalā ir ne tikai šausmīgs personāls un apkalpošana, bet arī ierīču kvalitāte. Pirmkārt, viņi nepiedāvā nekādas ražotāja garantijas, kurus piedāvā pats ražotājs, nevis viņi, jo viņiem redz neesot līgums noslēgts, otrkārt, runāt un risināt situācijas nav viņu prātā, līdz galam savu darbu izdarīt nemāk un negrib! Šausmīga attieksme! Neiesaku ne iepirkt, ne griezties uz turieni vispār. Jo nu viņiem galīgi nerūp tas kas klientam uz sirds un ko viņš vēlas. Vieglāk nosaukt to par 'kantori', kuru ir jāklapē ciet vai arī jāmeklē jauni darbinieki kuri stāstīs un zinās ko vispār pārdod!

AtrisinātaAlltel - Бракованные телефоны

Бракованные телефоны Продажа телефонов и аксессуаров к ним. Цены нормальные, однако качество продукции оставляет желать лучшего. Мастерская с которой сотрудничает данный магазин и того хуже. Если хотите сберечь нервы и избежать неприятностей с покупкой мобильного телефона, то обходите этот магазин стороной.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes