VISA Dental

VISADental SIA
www.stomatologiriga.lv
Adrese: Kr. Valdemāra iela 99
Rīga
Latvia - LV-1013
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 67378355
+371 29406773
Informācija: Juridiskā adrese:
Visbijas prospekts 27 - 5,
Rīga, LV-1014

Jūrmala,
Zvīņu iela 2, LV-2012
Tel. +371 29797438.
Kategorija: Veselība / Medicīna  •  Zobārstniecība
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
2
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

VISA Dental - Sūdzības un atsauksmes

VISA Dental - Pateicība

Pateicība Sūdzību nav, tikai pateicība-īpaši dakters Sergejs un co, patiešām lieli profesionāli, strādā ko komanda! Sataisīja visus zobus, tā kā nākamajā dienā gandrīz nejūtu, kā esmu bijis pie zobārsta. Man tas bija jau kāda piektā zobārstniecības klīnika dzīvē, bet šitiem līmenis patiešām ir labs!

VISA Dental - slikta attieksme pret klientiem

slikta attieksme pret klientiem Jā vēlaties kļūt viņu klients, tad rēķinieties, ka varat sagaidīt arī nelaipnu attieksmi. Mana situācija: pieteikcu 5 gadīga bērna vizīti mēnesi iepriekš. Dienu pirms vizītes zvanu viņiem, lai pārliecinātos par vizītes laiku - mened''zere man paziņo, ka vizīti nāksies pārcelt, jo bērnam kurš bija pieteikts pirms mana bērna, būs nepieciešams dubultais laiks. Man nemaz pirms tam nepiezvanīja un nepajautāja, vai tas nesagādā kādas neērtības. Kad zvanīju vēlreiz, izrādījās, ka manu bērnu nemaz...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes