| Adrese: |
| Kategorija: | Auto / Transports • Kravu pārvadājumi |
| Sociālie tīkli: |
Ventspils reiss - Sūdzības un atsauksmes
Ventspils Reiss SIA - Sarakstu nesakritība
Internetā un pieturā divi dažādi saraksti. Mājaslapā rakstīts ka jābūt 21:00. 20.50 aizbrauc prom kautgan pieturā uzrādīts ka jābūt 20:58. Jautājot šoferei nelaipnā tonī atbild, ka viņai esot jāizbrauc tikai 21:05. Pilnīgs sviests cik ilgi jau šādi ir.
Ventspils Reiss - Karšu terminālis
Jau cik dienas pēc kārtas (itkā neiet) karšu terminālis, lai gan citos mikro autobusos var maksāt ar karti.. Ko darīt cilvēkiem kuriem kartē ir tikai naudiņa un šoferis pasaka ka nedrīkst.. Kur kad tāds ir redzēts? Daudzi Ventspils iedzīvotāji ka arī tai skaitā es… esam neapmierināti!
Ventspils Reiss - Vadītājs uzvedas neatbilstoši likumam
Es ar Bariņkarti braucu jau vairāk pa 2 mēnešiem ar pirmo autobusu (Ventspils-Tārgale) vai arī vienpadsmito (autoosta-Piltene)
no rīta Bariņkarti cits vadītāj pieņēma (09.30 Tārgales skola pieturā.
Un šodien 28 jūlijā pulks 19.38 pieturā dzelzceļa stacija vadītājs atteicās pieņemt karti.
Pēc tam es aizgāju uz autoostu ar domām sūdzēties administratoram bet iestāde bija aizvērta. Es pazvanīju uz iestādes nummuru, bet man neviens neatbildēja.
Pēc tam es sagaidīju nākamo autobusu.
Un tas pat...
Ventspils Reiss SIA - Slikts serviss
Gaidīju autobusu Tukumā AO uz Rīgu, autobuss katru dienu kavējas. Kad autobuss atbrauca, nevarēja samaksāt ar karti. Šoferis ļoti nepieklājīgs izdzina 3 pasažierus no autobusa, jo nebija skaidra nauda, līdz ar ko es neierados darbā. Ļoti slikts serviss un nepieklājīgs šoferis!
Ventspils Reiss - Nedarbojas kartes terminālis
Labdien! Jau kuro dienu pēc kārtas rodas nesaskaņas ar 22 mikriņa vadītājiem, ja nav skaidra nauda, tad ejat ar kājām. Tāda ir viņu atbilde, vai ievietots ir terminālis skaistuma pēc? Nākas kavēt gan savu laiku gan citu, pateicoties šādiem gadījumiem!
Paldies!
PSIA Ventspils Reiss - Slikts serviss
Atkal Psia Ventspils reiss Ventspils - Rīga kam bija Ugālē jābūt šodien 10'37 aizgāja pirms laika no Ugāles un nemaz Ugāles pieturā nepiestāja, tā nevar ja sarakstā minēts kad 10: 37, tad arī jāatiet no pieturas 10: 37 ātrāk nedrīkst aiziet, bet vēlāk drīkst
Ventspils Reiss - Kavējums
Nesaprotamu iemeslu dēļ, autobuss kavējas (24. Janvāris 16: 00 iziet no Rīgas) autobusam Kandavas pagriezienā būtu jābūt 17: 24, taču pūrē autobuss bija tikai 17: 34, kad vēl izdomāja piestāt benzīntankā "virši". Un ja šoferim apstāšanās benzīntankā ir nepieciešama (kas nav ierakstīts grafikā) , tad lūdzu sakārtojiet grafiku, pēc pareizajiem laikiem, lai cilvēki var reiķināties. Bet ja tas ar to nav saistīts, un ja šis autobuss Ventspilī ieiet precīzi laikā, tad šoferis pārkāpj ceļu satiksmes noteikumus, un apdraud pasažierus. Lūdzu risiniet šo problēmu.
Ventspils Reiss - Brutāli aizbrauc
Ventspils reisā, 5 autobusā mikriņš. Ar numura zīmi ho, 2014 īsti neatceros, numura zīmes pirmos burtus. Tā tad, šodien 8: 10 uz Siguldas ielas. Brutāli netverā aizmugurējās durvis. Stāvēju tur ar mazu bērnu un ratiem. Jautāju atvereti durvis, tā vietā vienkārši ņem aizbrauc. Un tā nav pirmā reize. Vai tas ir normāli?
Ventspils reiss, Pašvaldības SIA - Slikts serviss
21.04.2019. maršruts Rīga Ventspils plkst.17:00 no Rīgas. Pieturā Ugāle autobusam jābūt 19:18, bet atbrauca 19:30, un Ventspilī bija tikai 20:10. (Pēc saraksta 20:00) Es katru ceturto dienu braucu ar šo autobusu un regulāri kavēju darbu. Piefiksēju tikai šo dienu, bet kavējumi ir gandrīz katru reizi.
Ventspils Reiss - Nepieņemams pakalpojums
Sveicināti. Man nav saprotams atteikums pārvadāt mani kā pasažieri uz Rīgu dēļ tā, ka pilsētas autoostas kasierei ir acu alkometrs un tas ir noteicošais kritērijs lai mani arī autobusā pērkot biļeti izraidītu pamatojot ar tieši to pašu iemeslu.. Varu apliecināt, ka "jūs esat dzēris" atbilst patiesībai, bet tas attiecas uz citu dienu. Man ir nepatīkami šādi atraidījumi vēl jo vairāk, kasiere atteicās nosaukt savu vārdu lai varu iesniegt sūdzību Ventspils reisā?
PSIA Ventspils Reiss - Slikts serviss
Ļoti nepatīkami pilnā autobusā Ventspils - Rīga 17:40, šoferis man bļàva virsū, lai es eju sēdēt savā vietā, kaut mana vieta bija aizņemta, kas man likās, kā negatīva un nicinoša attieksme. Uzņēmumam, kas veic šo cilvēku pārvadāšanas pakalpojumus, derētu padomāt, kādā manierē šie pakalpojumi tiek sniegti!
Ventspils Reiss - Slikts serviss
17.11.2017 , 17:49 Kandavas pagrieziena ( uz lielā ceļa ) - Rīgā .
Autobusa šofere ar 15min kavēšanos ,liela ātrumā pabrauca garām pieturai , atstājot mani un vēl citus cilvēkus uz ielas. Nokavēju sev visu paredzēto un vēl ar lielām galvas sāpes domājot kur šonakt palikt .
Kā rīkoties šāda situācija ?
Ventspils Reiss - VIP zona aiz gumijas.....
Gribu vērst uzmanību, ka citi pasažieri ir vienlīdzīgāki par pārējiem, jo var sēdēt īpašajā "nodalījumā" aiz gumijas (1. Un 2. Vieta), ja iepaticies šoferim un pasaka šoferis paroli "čau māri", tad vieta garantēta. Uz citiem mirstīgajiem tiek adresētu pārmetumu pilni tekstiņi, ka liern bez atļaujas un tam līdzīgi. Protams saprotu, ka tās ir invalīdiem domātas sēdvietas, bet viņu nemaz tik daudz nebrauc, tā kā mierīgi varētu laist sēdēt jebkuru pasažieri brīdinot, ja iekāpj invalīds, tad vieta jādod.
Ventspils Reiss - apkrāpa šofere
Gribu brīdināt, lai katrs cilvēks kārtīgi pārbauda sev adoto naudu, jo nesen bija gadījums kad braucot ar Ventspils reisa autobusu, šofere, adeva man par 2 eiro mazāk naudas nekā viņai vajadzēja adot, ja teiksiet , ka tā ir mana paša uzmanība ka nesekoju līdzi, atbildēšu, ka tas tāpēc, ka braucu uz kojām un man bija pilnas rokas ar somām un domāju, ka varu uzticēties šoferim, bet krāpj mūs pat mazākās naudas dēļ. Lūk tādā valstī dzīvojam. Nav pirmā reize kad šoferi, ko šādu izdara, redzot , ka cilvēkam jau tā daudz lietu par ko domāt.
Ventspils Reiss - 22.mikriņa šofera pašatļautība
Sveiki,vēlos pasūdzēties par 22.mikriņa šoferi,žēl ka nezinu vārdu.Šoferis uzskatīja ka drīkst neielaist mikriņā cilvēku kurš dēvās uz darbu un kuram bija netīras bikses pēc viņa domām,kaut gan bikses bija tīrības ziņa izmazgātas,bet traipi bija palikuši,ko nav iespējams izmazgāt(krāsa)! Kā lai cilvēks tiek uz darbu,ja ir šāda pretīga attieksme no šofera puses,kas notiek Ventspilī ? Es maksāju naudu lai nokļutu kur vajag,bet mani nelaiž ieksā!!
Ventspils Reiss - Kasiere, kas nezin savu darbu
Ierados autoostā savlaicīgi 6:15, lai nopirktu biļeti uz reisu 6:30 Ventspils-Kuldīga. Kasiere niknu seju skaitīja kaut kādus dokumentus, kad prasīju, lai biļetē iesit manus rekvizītus ( darbavieta man ceļa izdevumus atmaksā ), saņēmu atbildi, ka viņa nepaspēs iedrukāt (plkst.kases telpā 6:17 - sanāk, ka 3 MINŪTĒS NEVAR IEDRUKĀT DIVUS VĀRDUS UN 10 CIPARUS). Labi, piekritu ņemt biļeti bez rekvizītiem. Biļeti drukājot beidzās papīrs - KASIERE DOD MAN PUSI NO BIĻETES (nav apakšējā daļa) ar sarkanu...
Ventspils Reiss - Kautkas neizskaidrojams
Nesen nez kādu organizatorisku triku dēļ, reizi Ventspils-Tārgale (10km) un Ventspils-Piltene(caur Tārgali 20km) tika apvienoti, un kā rezultātā radās galīgs maršrutu kokteilis. Nezin, gan kāds students ticis pie teikšanas, jo pieredzējis cilvēks pie tādas "optimizācijas" nenonāktu.
Oki... tā ir pusbēda...
Runa iet par reisu 16:30, tad kad visi brauc no darba uz mājām. Tieši šajā reisā iet mazais pilsētas busiņš ar 14 sēdvietām un 10 stāvvietām... tas tik uz lapelītes uzrakstīts, patiesībā jau...
Ventspils Reiss - Netīrs autobuss
Tam ir japieliek punkts. Ir gadījušies netīri autobusi, bet šis... Diena sačakarēta tik tapēc ka no rīta braucot uz darbu apsēdos pēdējos krēslos, kuros acīmredzot kāds bija uzsprādzis! Rezultātā bikses izsmērētas kautkādā darvā. Visi aizmugurējie logi notašķīti... un tā van pirmā reize kad VR autobusos ir stallis (kautgan tagad noteikt ka tie ir tīrāki)
Nu īsāk sakot - Ventspils Reisam vajadzētu biežāk mazgāt autobusus ne tikai no ārpuses un lietus laikā!
PSIA Ventspils Reiss - Autobusu neierasšanās
Sūdzos par PSIA Ventspils reiss darbību. Jau kuro reizi mē'ģinu sastapt autobūsu kuram jābrauc 15:20 no Centra uz Piedzīvojumu parka pusi. Ir mēģināts ierasties dažādās pieturās, +-3 līdz 10 minūšu intervālu, bet nekā! Kā tas iespējams?! Cilvēkiem ir nepieciešams zināt kad atiet un vai tas VISPĀR pienāks!!
Ventspils Reiss - Apkalpošana
Sveiki!
šoreiz ir runa par Ventspils reisu. Precīzāk autoostu. Kasieres autoostā, neredz pasažierus stāvam un gaidam, kad beigs abas klačoties. Tad kad pati sāc uzmākties un pamācīt, tad nu niknas gan It sevišķi gados jauna kasiere. Dibas reizes bija ar viņu nesaprašanās, pirmo reizi viņa uz manis sāka kliegt. Vai tad tas ir normāli?
Un vēl ir gadījies ar Ventspils reisa šoferiem. šoferis izlaižot pasažierus no mikroautobusa, nemaz nepaskatījās, vai kāds vēl kāpj iekšā, un sāka braukt. Paldies Dievam, ka laicīgi attapos!:)Bet, ka s notiktu, ja manā vietā būtu kāda sirmā māmiņa?