Urgas

Urgas Zemnieku saimniecība
Adrese: Urgas
Sēja
Sējas nov.
Latvia - LV – 2143
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 67977854

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
5
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Urgas - Sūdzības un atsauksmes

Urgas - Slikts autoserviss

Slikts autoserviss Paviršs serviss, ja nestāv klāt nekas nenotiek, Mārtiņa matemātikas skolotājai ja tāda ir bijusi izsaku līdzjūtību cenas neadekvātas, protams atbildība nekāda, čekus par darbu neizsniedz, būtu darbiņš vid. Vw markas auto tika veikts nekvalitatīvs dzinēja remonts.

Urgas - Nekas labs nebūs, tikai galvas sāpes

Nekas labs nebūs, tikai galvas sāpes Pārdod nekvalitatīvu malku! Atvedod kravu pasaka lai uzkāpj paskatās vai viss ir ok. Uzkāpjot viss jau izskatās smuki. Protams pirms malkas izbēršanas tiek prasīts samaksāt par kravu, ja nu kas. Kad krava izbērta, pēc visas smukās malkas kas ko redzēju virspusē tālāk nāk visāda sapuvusi malka, visādi sprunguļi, atradās arī kāds koka gabals ar naglu. Nepērkat no šī uzņēmuma malku, nekas labs nebūs, tikai galvas sāpes.

M Modris 26.03.2018
Komentāri 0 Pakalpojumi

Z/S URGAS (Zemnieku saimniecība URGAS) - Krāpšana

Krāpšana Egons Kalniņš 8 steru malkas vietā atveda tikai 5,5 sterus. Mašīnā malka virspusē bija kārtīgi sakrāmēta. Vēlāk, sazinoties ar viņu par iespējamo kļūdu, saņēmu atbildi: Tirdzniecība ir tirdzniecība, un viņaprāt 1 sters ir tas pats kas 1m3. Morāle: tirdzniecība ir līdzvērtīga krāpniecībai.

Z/S URGAS (Zemnieku saimniecība URGAS) - Krāpšana

Krāpšana Zemnieku saimniecībā Urgas godīgs darījums netiek turēts cieņā. Urgas piegādāja uz Rīgu sausu malku kā bija solījuši, diemžēl, solīto 5,5 steru vietā nebija vairāk par 3,9 steriem. Sanāk, ka piegāde izpildīta par 71 %. Šīs krāpšanas dēļ, man šogad alkšņa malka izmaksāja 55,13 e/sterā. Kad ar īsziņu pasūdzējos par apjoma neatbilstību īpašniekam, atbildes nebija.

J Jānis 30.08.2016
Komentāri 0 Pārējās

Z/S URGAS (Zemnieku saimniecība URGAS) - piegādā satrupējušu un puvušui malku

piegādā satrupējušu un puvušui malku Saulkrastu novadā visās malās ir izlīmēta reklāma ar zemnieku saimniecību URGA, kura piegādā visa veida beramkravas. Izpētījām mājaslapā, lielās, ka viņu malka esot viskvalitatīvākā. Šogad gribējās nopirkt sausu malku, jo pagājušā gadā piegādātā bija ļoti kvalitatīva un laba, tikai līdz apkures sezonai vēl nebija īsti izžuvusi. Piezvanījām uz šo pseidosaimniecību, malkas pārzinis bija ļoti lielīgs un mutīgs, radot par sevi baigā speciālista iespaidu. Malku atveda pēc dažām dienām, šoferi...

E ekarkls 06.08.2014
Komentāri 0 Pārējās

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes