Tusi Busi

Tusi Busi SIA
www.tusibusi.lv
Adrese: Čiekurkalna 2.līnija 14-5
Rīga
Latvia - LV-1026
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 29147574
+371 26523279
Kategorija: Pakalpojumi

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
2
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Tusi Busi - Sūdzības un atsauksmes

Tusi busi - Alkohola reibums

Alkohola reibums Jau vairākas reizes ir nācies saskarties ar to, ka animātores ir vieglā alkohola reibumā. Par to liecina alkohola smārds, kas nāk no izelpas. Fui... Bija apkaunojoši, citu vecāku klātbūtnē. Tāda pat situācija izveidojās, izglitibas iestādes pasākumā... Neiesaku! Tomēr bērnu pasākumā vajadzētu adekvātus izklaidētājus.

Tusi busi - Slikts serviss

Slikts serviss Šajā kompānija pasūtīju “Lielie ziepju burbuli” izklaidi. Bet diemžēl, “burbuļu meistariem” burbuļi neveidojas un sprāga nost. Man, ka pasūtītajai bija pilnīgi kauns! Un ka man “meistari” paskaidroja vēlāk, viens no iemesliem kāpēc neizdodas burbuļi: telpā bija pavēss. Bet mīļie draugi, var taču atrunāt visus nianses un nebojāt cilvēkiem svētkus!

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes