TFConstruction

TFConstruction SIA
Adrese: Viskaļu iela 78B
Jelgava
Latvia - LV-3008
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 20554807
Informācija: Juridiskā adrese
5. līnija 13,
Jelgava, LV-3003
Kategorija: Bizness / Finanses  •  Ražošana

Uzticības reitings

50%
Sūdzības
2
Atrisinātas
1
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

TFConstruction - Sūdzības un atsauksmes

TFConstruction - Krāpnieku firma

Krāpnieku firma Krāpnieku firma sūta uz Angliju komandējumos un neizmaksā solīto naudu tas jau nau pirmais gadījums tāds, ka šī firma pieņem darba pēc tam bez maz vai ar varu suta uz Angliju pretēja gadījuma draud ar atlaišanu no darba...kamēr uz vietas LV strāda tikmēr kādu laiku normāli maksa ka sola bet tapat grāmatvede mēģina katru mēneši kādu apšmaukt.

AtrisinātaTfconstruction SIA - Krāpšanas

Krāpšanas Sa gada 16 februari man mans darba devejs man pateica ka bus jabrauc uz lilbritaniju komandejuma pets ka es piekritu aizbraucot uz turieni nostradaju 2 nedelas noliku eksamenu tur pat uz vietas kurs bij vajadzigs lai tiktu objekta pets divu nedelu pavadisanas anglija braucot majas man lika parakstit papiru peets apusejas vienosanas par darba izbeigsanu pets ka es ateicos tad vini saka draudet ka sastadis aktu par parkapumo ko es esot izdarijis par to ka svedienas diena 19 februari ierado...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes