Tehnolom.lv

Tālrunis: +371 29860889
Informācija: Kravu piegādes un pārvadājum, dažādu metālkonstrukciju demontāža, mēbeļu izvešana, mototehniku: mopēdi,motocikli,motorolleri evakuācija.
Kategorija: Auto / Transports  •  Kravu pārvadājumi

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
1
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Tehnolom.lv - Sūdzības un atsauksmes

Tehnolom.lv - Slikts serviss

Slikts serviss Lieta tāda, ka man vajadzēja, lai atbrauc un savāc manu veco plīti. Zvanīju uz šo uzņēmumu, kur man paskaidroja, ka pakalpojumus sniedz tikai un vienīgi rīgas robežās. Taču es dzīvoju 200m no rīgas robežas. Lūdzu, vai var atbraukt līdz manīm, bet man atteica, skaidroja, ka tas ir par tālu. Vārds pa vārdam un vīrietis piekrita savākt, taču pieprasīja 15€ par tiem 200m. Kad pajautāju, vai viņš galīgi sajucis prātā, lai par 200m maksātu 15€, viņš nomēta klausuli. Esmu ļoti vīlusies un sarūgtināta. Nevienam neiesaku šo uzņēmumu.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes