Svaira

Svaira SIA
Adrese: Saules iela 13a - 9
Madona
Madonas nov.
Latvia - LV 4801
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 29466769
Informācija: Zobārstniecība un mutes higiēna.
Kategorija: Veselība / Medicīna  •  Zobārstniecība

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
2
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Svaira - Sūdzības un atsauksmes

Svaira - Slikts serviss

Slikts serviss Sveiki! Gribēju informēt madoniešus, ka pie Dr. Vairas Studentes netiek ievērotas darba drošības un higiēnas prasības. Pirmkārt, asistente neuzvelk cimdus, bet ir tiešā kontaktā ar pacientu, pēc pacienta netiek nomazgātas rokas, pasēžot un pavērojot netiek arī pēc prasības normām dezinficēta iekārta, apkārtesošais aprīkojums. Tādā veidā tiek apdraudētas katrs nākamais pacients!

Svaira SIA - Slikts serviss, slikta attieksme pret klientu

Slikts serviss, slikta attieksme pret klientu Nelaipna attieksme pret klientu. Strādā bez cimdiem. Bērnu noved līdz panikai un sastāsta, ka noasiņos, ja nebeigs raudāt, turklāt pēc operācijas bērnam palika pelēks priekšējais zobs, uz ko no zobārstes tika sniegta atbilde - tā nav mūsu vaina, droši vien pats bērns kaut kur ir uzsitis zobu. Varu teikt vienu - neprofesionāls darbs.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes