S

ST šmerlis

ST šmerlis SIA
Adrese: Daugavpils 52
Rīga
Latvia - LV-1003
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 24332233

+371 26283333
Kategorija: Būvniecība

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
2
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

ST šmerlis - Sūdzības un atsauksmes

St Šmerlis - Krāpnieks

Krāpnieks pa pilnu programmu meklē vergus, izkrāpj naudu neejiet pie šī indivīda strādāt ja nevēlaties sev sliktas dienas sev mūžā, ir tā kā visur raksta mēģina tev iebarot 10 eiro dienā ar norunu ka katru 2 nedēļu samaksās prasa lai rakstās vid kā pašnodarbinātais, bet realitātē izkrāpj līdzekļus no tevis vel... Lai ko jūs darītu lūdzu nesaistieties ar šo cilvēku nekādos ne biznesa darījumos ne citos dzīves aspektos ar personu Mārtiņš Līdaka...

St Šmerlis - Algu nemaksāšana

St šmerlis ir tas pats Mārtiņš Līdaka no Sia Mārtiņa investīciju nams kurš liek visu laiku vajadzīgi palīgstrādnieki par velti pastrādāt, par viņu sūdzības jau ir un arī par citām viņa darbībām sia mārtiņa investīciju nams, viņam ļoti patīk nemaksāt un mainīt sludinājumos tel nr. Tagad viņš piedāvā dzīvošanu darba vietā pa darbadienām protams tas būs jāatstrādā.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes