| Adrese: |
Ventspils iela 55 Rīga Latvia - LV-1002 (Faktiskā adrese) |
|---|---|
| Tālrunis: | +371 20368830 |
| Informācija: | SIA “SED” SIA “SED” ir Latvijas uzņēmums, kas nodarbojas ar preču mājai un dārzam vairumtirdzniecību un mazumtirdzniecību. Uzņēmuma piedāvājumā ietilpst siltumnīcas, lecektis un citas preces dārzam un mājsaimniecībai. Uzņēmums veic preču tirdzniecību internetā un klātienē, kā arī nodrošina preču piegādi un apkalpo gan privātpersonas, gan vairumtirdzniecības klientus. Šajā profilā apkopotas klientu atsauksmes, sūdzības un pieredze par SIA “SED”, sed.lv un darza-siltumnica.lv, tostarp par preču kvalitāti, pasūtījumu izpildi, piegādi, garantijas jautājumiem un klientu apkalpošanu. |
| Kategorija: | Tirdzniecība |
| Sociālie tīkli: |
SED - Sūdzības un atsauksmes
SED SIA - Slikts serviss
Nebija sakomplektēts pilns pasūtījums, par ko bija samaksāts. Kad to atklāju, mēģināju sazvanīt SED, bet tas nebija iespējams, jo mans zvans regulāri tika atteikts. Arī uz manu e-pasta vēstuli atbildi nesaņēmu.
Klientu apkalpošana nav labā līmenī. Mājas lapā atrodamā pašslavējošā informācija neatbilst realitātei.
Laikam nav arī drošs tirgotājs, jo banka pārbaudei ilgi aizturēja manu maksājumu.
Vajag uzmanīties!
AtrisinātaSed SIA darza-siltumnica.lv - Krāpšana
Pasūtīju siltumnīcu un polikārbonata loksnes caur internetu. Piezvanija sieviete un sarunājām visu. saņemot rēķinu pa epastu un apmaksājot to, nākamajā dienā viņi neatblid uz zvaniem. Es esmu pārliecināts ka ari neatbildēs.
Заказал теплицу через интернет, обговорил заказ по телефону с девушкой и пол,учив счет на почту и оплатив его они перестали отвечат на телефонние звонки.