Royal clean

Adrese: Vidus iela 16
Ulbroka
Stopiņu nov.
Latvia - LV-2130
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 25959019
Darba laiks: 9:00 - 21:00
9:00 - 21:00
9:00 - 21:00
9:00 - 21:00
9:00 - 21:00
9:00 - 21:00
9:00 - 21:00
Kategorija: Auto / Transports
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
3
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Royal clean - Sūdzības un atsauksmes

Royal clean - "90 gadu bojeviks" un nekvalitatīvu pakalpojumu nodrošināšana

'90 gadu bojeviks' un nekvalitatīvu pakalpojumu nodrošināšana "Royal clean" (nosaukums pēdiņās atbilst nodrošinātajai kvalitātei) pakalpojumus esam izmantojuši 2 reizes, abas no tām dzīvokļu uzkopšanai, taču oficiālu rēķinu apmaksai (ne kabatā un bez čeka) abās reizēs formējām rēķinus uz uzņēmuma - skaistumkopšanas studijas rekvizītiem. Jāatzīmē, ka esam iesnieguši arīdzan sūdzību PTAC. Pirmajā reizē lūdzām satīrīt dzīvokli pēc remonta (dzīvoklis bija uzkopts jau iepriekš - lūdzām nobeigt "sīkos" darbus). Atbrauca 3 cilvēki, ļoti pavirši nobeidza istaba...

Royal clean - Невыплачивает зарплаты

Невыплачивает зарплаты Юстин Петерсон невыплачивает людям зарплаты. Обещает большие заработки но неплотит. Люди ждут по 2 - 3 месяца но оплаты так и непроисходит, обосновывет все тем что клиент еще незаплатил поэтому нет денег хотя машины сдаются каждый день. Этот человек должен многим работникам которые у него работали.

Royal clean - Neizmaksā darbiniekiem algas!!! Auto pēc tīrīšanas ar skrāpējumiem.

Neizmaksā darbiniekiem algas!!! Auto pēc tīrīšanas ar skrāpējumiem. Firmas īpašnieks Justīns Pētersons... Darbiniekiem neizmaksā algas aizbildinoties ka pats nav dabūjis pārskaitījumu no klientiem... Cilvēki gaida algas 2-3mēnešus bet rezultātā spiesti meklēt citu darbu. Kā arī https://www.facebook.com/theroyalclean/ Paši redzat komentārus par paveikto darbu, kā arī vērtējumu lapai . Principā uzskatāms Justīns par parādos ielīdušu cilvēku, bez jebkādas atbildības sajūtas... Neiesaku strādāt šajā uzņēmumā...ja vien jums nav pašcieņa . Veiksmi Justīnai.

Z zone6 14.02.2017
Komentāri 0 Pakalpojumi

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes