Rīgas Valsts tehnikums

Rīgas Valsts tehnikums Profesionālās izglītības kompetences centrs
Adrese: Kr.Valdemāra iela 1c
Rīga
Latvia - LV-1010
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 67324146
+371 26128169
Darba laiks: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Izglītība
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

25%
Sūdzības
4
Atrisinātas
1
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Rīgas Valsts tehnikums - Sūdzības un atsauksmes

RVT - Igors

Igors Labdien! Šodien es vēlos parunāt par mūsu mīļo datorikas nodaļas vienkāršu algoritmu izstrādes skolotāju Igoru Litvjakovu, kā jums šķiet ko viņš dara, tur tā problēma, ka neko. Vismaz mācījis bērnus būtu, bet to viņš laikam nemāk, jo neko no tā viņš nepaskaidro, kautkādus piemērus iedod no kuriem neko nevar saprast un konsultācijas viņš tikai 'nodirš' par to, ka tu centies kaut ko saprast. Ar cieņu Rvt skolnieks!

Rīgas valsts tehnikums - Krāpšana

Krāpšana Уже не первый раз неправильно платят стипендии. Студенту 4 курса должна быть стипендия 65 евро(учитель подтвердил),а пришла 10 евро. И наоборот,студенту не должна быть стипендия, а пришла 65 евро. И такой бардак не первый раз. Кто в этом виноват? В прошлом году все стипендии урезали, ссылаясь на безденежье.

Z Zaja2 19.10.2019
Komentāri 0 Izglītība

Elma Rudzīte/ Rvt - Briesmīga skolotāja

Briesmīga skolotāja Mūsu klasei viņa pasniedz matemātiku, un tas ir vienkārši briesmīgi! Viņa ne tikai novirzās no temata visu laiku, bet arī pārmet visiem ja nesaprot. Kad pārprasu viņai, Elma pasaka ka neklausos līdzi tāpēc nesaprotu. Rvt skolēnus aprunājas r1ğ sakot ka neko nemākam un esam 'stulbi'. Klases biedrenei pateica "sēdi solā un attīsties" tikai tādēļ ka viņa nesaprata tēmu

AtrisinātaPIKC RVT - Datortehnikas nodaļa

Datortehnikas nodaļa Ja jūs gribat mācīties šajā skolā par programmētāju vai datortehniķi, tad ieteiktu labi apdomāt šo lēmumu. Piemēram, programmēšanas skolotājs pilnībā nemāk runāt latviski, liek vieniniekus. Vienreiz viņš gandrīz sakāvās ar skolnieku, jo pilnā rīklē bļāva uz viņu. Tikai tāds, kuram stipri nervi, varēja neievilkt viņam. Vēl ir tāda skolotāja, kura nemāk runāt latviski un noformulēt teikumus. Viņa katru reizi kavē stundas, reizēm pat neatnāk vispār. Viņa vienreiz nokavēja gandrīz visu stundu un...

R rvtsucks 20.06.2014
Komentāri 56 Izglītība

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes