Riga City Service

Riga City Service SIA
www.cityservice.lv
Adrese: G. Astras iela 8b
Rīga
Latvia - LV-1082
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 67 511 222
Fakss: +37167 511 223
Kategorija: Nekustamais īpašums
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
7
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Riga City Service - Sūdzības un atsauksmes

Riga City Service - Slikts serviss

Slikts serviss Musu daudzdzivokla namu neapsaimnieko vispar, tikai savac naudu, maina cilvekus objektos, neizpilda sarunato, mekle atrunas neko nedara vispar mainas tur visi pec kartas gan vadiba gan izpilditaji, musu maja ar 40 dzivokliem ir nolaista lidz klinkim, ar steigu meklejam alternativas, jo sarunat kaut ko ar so kantori nav iespejams vispar. zivs pust no galvas, tur ari vadibai nekas neinterese, taka stradnieki un parejie laiz luni visu laiku, brinos ka vini vispar spej dabut jaunus klientsu ja netiek gala ari ar esosajiem

Riga City serviss - Krāpšana

Krāpšana Firma Riga City Serviss necheloveceski otnositsja k sotrudnika.Zarplatu viplacivaet menjshe obesshanogo.Zastavljajet delatj rabotu,kotoraja ne napisana v dogovore.Ekonomit na vsjom,dazhe na robochej odezde.V denj na svoej mashine prixoditsja ezditj ot 200 do 500 km,kogda tvoja mashina lomaetsja ,nikakoi pomosshi ot firmi net. Ti uvolen v tot zhe denj kogda tvoja mashina dobita. Celovek ostajotsja i bez mashini i bez raboti!!!

S ssss 23.04.2016
Komentāri 5 Pārējās

Riga City Service - Krāpj

Krāpj Viņi grib ne tikai lai visi strādāja bez atvilinājumiem un brīvdienām, bet ja meistars pretojas, viņi atrod jebkuras iemeslus lai atstāt viņu un noņemt naudu, viņi pus no mušas ziloni un tad meistars viņiem ka parādnieks uz mūžu, un tā dzīvo katrs trešais no strādniekiem! Viņi pērk pārbaudes un nodokļu inspekciju, visus!

K Kotopjos 27.10.2015
Komentāri 0 Celtnieki

Riga City Service - работа

работа Они заставляют вас работать как раба. Компания получает много от клиентов, ничего не платит работникам! Также уклонения от уплаты налогов.

Riga City Service - darba apstākļi

darba apstākļi Nedrīkst ticēt sludinājuma saldajam tekstam un solījumiem. Ja armijā starp zollīšiem un ofiņiem var būt draudzība,tad jā! Katrs pārvaldnieks trīc un dreb par savu vietu,jo viņus pārvalda leiši un Latvijas strādnieki ir trešā šķira. Par brīvdienu plānošanu var aizmirst,tās būs tad kad firma to atļaus,samaksa,vai kompensācija par pārstrādātajām st. jāaizmirst.Sajūta tāda,ka iesaukts armijā.Sarunātā naudiņa gan tiek izmaksāta laikā un pilnā apmērā,bez konvertiem,bet ar visādām citādām...

Riga City Service - Darba attiecibas

Darba attiecibas Firma sudiga, tels gan labs, tacu ieksa... bardaks darbs drosibas un planosanas nav, liguma pieprasa auto, nodzen atri 4-6 tukstosi km. menesi par 40 ls+ degvielu, degvielas limits minuss 1l no reala, kad auto nav tu neesi vajadzigs, Makarovis rekete firmu ka nakas, uzspiez vienosanas parkstit, parejie 4 zem vina papeza.Kad ej no turienes prom, murgs pedejais prasa visadus papirus paraksti ka pretenziju nav un tt. uz naudam uzmet, par virsstundu apmaksu var aizmirst, nem brivas dienas kadreiz nakamaja menesi "uz savu atbildibu".

Riga City Service - krāpj

krāpj Neiesaku nevienam slēgt līgumu ar RIGA CITY SERVICE. Sākumā bija labi darbinieki, bet tagad vieni krievi un lietuvieši, kas pat latviski nesaprot. Turklāt pēdējais rēķins par oktobri totāli garām - jau lietuviski sākuši rakstīt.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes