Ričarda kamīni

Ričarda kamīni SIA
Adrese: Stabu iela 110-1,
Rīga
Latvia - LV-1009
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 67401978
+371 20239449
Fakss: +371 67401978
Informācija: Biroja adrese
Pastendes iela 1-4
Pārdaugava
Latvia
LV1004

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
2
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Ričarda kamīni - Sūdzības un atsauksmes

Ričarda kamīni - Некомпетентность

Некомпетентность Линардс Павлов не пьет, не курит на рабочем месте, ворует. ВНИМАНИЕ- ЗА БЕЗОПАСНОСТЬ ВЫПОЛНЕННЫХ РАБОТ НЕ ОТВЕЧАЕТ!!!А главное условие камина не дизайн. При отделке современной готовой топки камина, господин Павловс испортил систему отопления. Своей ошибки не признал. Конструктивного решения не предлагал,стал неадекватным и угрожал серьезными людьми, которые сделают мою жизнь неспокойной.

Ričarda kamīni - neprofesionalitāte

neprofesionalitāte Šī firma īsti nemāk darīt neko. Tāme izrēķināta pilnīgi nepareizi. Līgums vispār sastādīts auzās. Nespēj pat izdomāt kurš darbs pēc kura jādara. Es galīgi neesmu celtnieks, bet man bija jārāda ar pirkstu, ko darīt un kādā secībā. Ierodas strādā tikai vienu dienu nedēļā un brīnās kāpēc darbi neiet uz priekšu. Visu laiku noveļ vainu uz kaut kādām problēmām, bet izrādās, ka Linards Pavlovs reāli dzer. Kas, tādā firmā var būt par darbu ja valdes priekšsēdētājs ir kodējs. Silti iesaku neielasties darījumos ar šo firmu!!!

P Pompo 04.10.2010
Komentāri 7 Celtnieki

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes