Rags

Rags SIA
Adrese: Džūkstes 1,
Rīga
Latvia - LV-1004
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 67 808 780
+371 26 542 777
Fakss: +371 67 606 412
Informācija: Juridiskā adrese
Kuldīgas iela 32 - 1,
Rīga, LV-1007
Kategorija: Auto / Transports

Uzticības reitings

13%
Sūdzības
2
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
1
Apskatīt statistiku

Rags - Sūdzības un atsauksmes

Rags Sia - Neaptverama darba kārtība un to attieksme pret darbiniekiem.

Neaptverama darba kārtība un to attieksme pret darbiniekiem. Par šo uzņēmumu varu pateikt. Vājprāts. Amats-Noliktavas Darbinieks.-Pārstrādātās stundas. pusdienas pārtraukums līdz 30 min Dienā. ir Video novērošanas kameras,pat virtuvē. Darbs ir jāpaveic dubultā.Jāstrādā kā Nēģeriem. Vienmēr atrodas iemesli par kautko aizrādīt. Darbinieki mainās ik pēc 1-3 mēnešiem. Atlaiž no darba bez iemesliem. maksā konvertos. Ziemā visās noliktavās ir auksts tuvu pie 0-+2 grādiem. Darba Drošības nekādas.Atvaļinājumus Vasaras mēnešos nedrīkstot ņēmt.Nedodot un ar to ir jāsamierinās. Neko Labu es par šo uzņēmumu teikt nevaru. Ja sanāk sastapties-labāk ejiet ar līkumu.

SIA RAGS - Cenu politika

Cenu politika Nacas man saskarties ar so kompaniju... Tadu stilu piekopjot paliks bez klientiem. Iesaku tiem, kas jau sadarbojas salidzinat cenas cenu lapas ar to, kas ir pavadzime. Par materialiem vispar neizteiksos, ipasi par vinu radito zimolu! Tik ilgi jau stradajam un nacas atklat loti nepatikamas lietas... Kristaps.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes